Case CX130D

Specificaties

Brand: Case
Type: CX130D
Width (m): 2.59
Height (m): 2.81
Transport length (m): 7.9
Max. dumping height (m): 6.39
Weight (t): 14
Max. digging depth (m): 5.55
Reach ground level (m): 8.31

De Case CX130D binnenstebuiten gekeerd

U zoekt een betrouwbare rupskraan? Een investering waar u jaren op kan vertrouwen? Dan zit u bij Key-Tec aan het juiste adres! Wij hebben een ongeziene stock aan topkranen, allemaal rupskranen van Case Construction. Deze Amerikaanse fabrikant geldt wereldwijd als dé referentie op vlak van graafmachines.

De CX 130D is geen uitzondering. Als lid van de D-reeks staat ze garant voor absolute topprestaties.

 

De basics van de Case CX130D

Vooraleer we het over die prestaties hebben, is het goed bij het begin te beginnen. De CX130D van Case Construction meet 2,59 meter breed, 2,81 meter hoog en heeft een transportlengte van 7,9 meter. Best een uit de kluiten gewassen toestel, denkt u niet? Daar hoort dan ook een gewicht van maar liefst 14 ton bij.

Dit alles is echter wel goed voor een maximale storthoogte van 6,39 meter en maximale graafdiepte van 5,55 meter. Op grondniveau staat dit dan weer voor een reikwijdte van niet minder dan 8,31 meter!

 

Wat maakt de D-reeks van Case Construction bijzonder?

We zeiden het al: de CX130D maakt deel uit van de gerenommeerde D-reeks van Case Construction. Die wordt gekenmerkt door een unieke combinatie van prestaties, efficiëntie, gebruiksgemak en veiligheid.

De brandstof efficiënte motor bespaart u geld, maar boet tegelijkertijd zeker niet in aan kracht of hefcapaciteit. In tegendeel. Daarnaast zorgt de hydraulica voor een uitermate vlot bestuurbaar toestel dat even vlot te controleren is als een compacte graver. Zo werkt u preciezer dan ooit tevoren.

Alles wordt vervolledigd door een zeer aangename cabine waarin het goed vertoeven is. Ook op lange werkdagen brengt u er moeiteloos uren door. De vernieuwde cabine biedt een perfect zicht op de uit te voeren werken en uw omgeving. Ze beschikt over meer beenruimte en een ergonomische stoel zorgt voor de perfecte steun. Deze stoel beschikt bovendien over ingebouwde verwarming, een luchtkussen en is perfect af te stellen naar uw wensen.

De Bluetooth radio, air conditioning en een prachtig 7" widescreen kleurenscherm met achteruitrijcamera zijn bovendien meer dan leuke hebbedingetjes!

Offerte aanvragen