Case CX210D

Specificaties

Brand: Case
Type: CX210D
Width (m): 2.99
Height (m): 3.28
Transport length (m): 9.51
Max. dumping height (m): 6.59
Weight (t): 21.7
Max. digging depth (m): 6.11
Reach ground level (m): 9.42

Alles wat u wil weten over de Case CX210D rupskraan

Deze rupskraan, de CX210D van het Amerikaans topmerk Case Construction, wordt elektronisch en hydraulisch aangestuurd. Samen zorgt dit voor dat tikkeltje extra power en extra draagkracht. Zo kan dit toestel moeiteloos ook de zwaardere taken aan. Zoals steeds kunt u bij Case Construction rekenen op de nieuwste technologie, wat resulteert in een zeer vlot te besturen machine en een zeer snelle draaicirkel.

Meer weten? Lees dan zeker verder, of stel ons uw vragen via onderstaand formulier.

 

De specs van de CX210D

De CX210D van Case Construction meet 2,99 meter breed, 3,28 meter hoog en heeft een lengte van 9,51 meter. Deze machine brengt uw lading tot op een hoogte van maximaal 6,59 meter en graaft tot 6,11 meter diep. Op grondniveau beschikt u over een reikwijdte tot 9,42 meter. Het spreekt voor zich dat deze machine behoorlijk uit de kluiten gewassen is. Ze weegt dan ook 21,7 ton droog aan de haak.

 

Productiviteit en efficiëntie

Wie Case Construction en haar gamma een beetje kent, weet dat u goed zit. Deze machinebouwer voorziet altijd de laatste technologie in haar machines. Hierdoor werkt u vlotter en dus efficiënter. Dit nieuwe toestel draait bijvoorbeeld 9% sneller. Bovendien zorgt de Free-Swing functie ervoor dat u ook op oneven ondergrond alles perfect in balans houdt.

De SCR Tier 4 Final motor springt bovendien tot 5% efficiënter om met brandstof. Tot slot vergeten ze ook de bestuurder niet. Zo is de cabine uitgerust met een verstelbaar luchtkussen in de stoel. Bovendien beschikt u over verwarming, een 7” monitor met achteruitrijcamera en ongezien ergonomische besturing. Onderhoud wordt dan weer kinderspel doordat de motor en andere onderdelen zeer makkelijk toegankelijk zijn.

Offerte aanvragen