Manitou MLA 2-25 H

Specificaties

Brand: Manitou
Type: MLA 2-25 H
Capacity (kg): 1015
Weight (kg): 1740
Width (m): 1.04
Height (m): 2.14
Transport length (m): 2.92
Power (pk): 25
Transmission: Hydrostatisch
Motorization: Perkins
Information: Nieuw model

Manitou MLA 2-25 H kopen

De Manitou MLA 2-25 H is een krachtige en veelzijdige kniklader, ideaal voor bouwbedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar en efficiënt toestel. Daarnaast leent dit toestel zich ook perfect voor toepassingen binnen een magazijn, land- of tuinbouwbedrijf.

Met een capaciteit van net iets meer dan één ton (1015 kg) is dit een behoorlijk stevig baasje voor zijn compacte bouw: hij weegt amper 1740 kg en meet 1,04 meter breed, 2,14 meter hoog en 2,92 meter lang. Een bijzonder wendbaar en eenvoudig te manoeuvreren toestel, perfect voor beperkte ruimtes in een groothandel of magazijn. De Perkins motor voorziet in een vermogen van 25 pk en de hydrostatische transmissie zorgt voor een soepele besturing. Het gaat om een nieuw model, met moderen technologie.

Tot slot over de toepassingen: je rust de MLA 2-25 H makkelijk uit met laadbakken of vorken, waardoor je dit toestel inzet voor zaken als grondverzet, graafwerken (bv funderingssleuven), verplaatsen van bouwmaterialen of palletten. Dankzij de vele accessoires die beschikbaar zijn, kun je het eigenlijk zo gek niet bedenken of de MLA 2-25 kan ermee aan de slag.

Request a quote