Case 590 ST

Specificaties

Brand: Case
Type: 590 ST
Capacity (kg): 4830
Weight (kg): 8020
Width (m): 2.43
Height (m): 3.682
Transport length (m): 5.56
Power (pk): 120

De 590 ST van Case Construction van naderbij

Op zoek naar een graaflaadcombinatie? Dan zit u sowieso goed met een toestel van het Amerikaanse topmerk Case Construction. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze 590 ST? Deze machine is het krachtigste in het assortiment van Key-Tec.

We stellen het hieronder graag meer in detail aan u voor.

 

De 590 ST: krachtig en efficient

Met zijn lengte van 5,56 meter, breedte van 2,43 meter en hoogte van 3,68 meter is dit best een uit de kluiten gewassen machine. Daarbovenop weegt de 590 ST 8,02 ton, droog aan de haak. Dit zorgt er echter - samen met de krachtige motor die 120 pk aflevert - wel voor dat u beschikt over een toestel dat makkelijk lasten tot 4,83 ton verplaatst.

Zoals altijd streeft men bij Case Construction maar naar één doel: een toestel op de markt zetten dat efficiëntie en productiviteit samenbrengt. Dat doet de 590 ST dan ook als geen ander. De krachtige motor zorgt namelijk voor de nodige power, maar houdt ook het verbruik onder controle.

 

Case Construction denkt aan de bestuurder

De veiligheid en het comfort van de gebruikers is ook steeds een prioriteit van Case Construction. Een ergonomisch ingerichte en geluidsdichte cabine zorgt ervoor dat u de werkdag goed doorkomt. Bovendien heeft u steeds een goede zichtbaarheid op uw werk en omgeving.

Tot slot kunt u op veel terrein uit de voeten, dankzij de krachtige motor en de vierwielaandrijving.

Offerte aanvragen