Manitou MLA 3-35H

Specificaties

Marca: Manitou
Tipo: MLA 3-35H
Ancho (m): 1.32
Altura: 2.26
Longitud de transporte: 3.35
Transmisión: Hydrostatisch
Capacidad nominal de trabajo: 1.67
Gewicht (t): 2.65
Altura de elevación: 2.65
Información: Beschikbaar met open en gesloten cabine

Manitou MLA 3-35H: Ontdek onze mini kniklader

De MLA 3-35 H is een compacte kniklader, ook wel shovel genoemd of bekend als een mini wiellader. Hij leent zich perfect voor toepassingen binnen de landbouw en werd op de markt gezet door het Franse topmerk Manitou. U geniet dan ook van een ongekende degelijkheid, de nieuwste technologie en de grootste aandacht voor comfort en veiligheid.

We stellen het toestel hieronder graag verder aan u voor.

De MLA 3-35H van kop tot teen

Beginnen doen we graag bij de basics: de maten van deze machine. De MLA 3-35H meet 1,32 meter breed, 2,26 meter hoog en heeft een lengte van 3,35 meter. Alles samen is hij zo goed voor zo’n 2,65 ton, droog aan de haak. Dat is best klein voor een machine die toch 1,67 ton kan verzetten, is het niet?

U beschikt bovendien over een maximale lifthoogte van 2,65 meter.

Compact, maar niet beperkt

Wie het heeft over een ‘compacte kniklader’, of ‘mini wiellader’ heeft ’t niet over een toestel met beperkingen. Deze machine kan vlot uit de voeten op allerlei soorten terrein, ook waar het moeilijker begaanbaar is. Dankzij haar compacte bouw, kunt u ook in kleinere werven en ruimtes vlot manoeuvreren.

De vierwielaandrijving biedt dan ook de nodige power, zeker wanneer je weet dat die ondersteund wordt door een Yanmar Stage 3A motor die zorgt voor 35 pk.

Comfortabel werken als bestuurder

We zeiden het al in de inleiding: wie kiest voor Manitou, kiest voor degelijke machines die bovendien ook nog eens comfortabel zitten. Zo beschikt u in deze kniklader over een ergonomische stoel, 360° zicht op alle uit te voeren werken en een zeer intuïtieve besturing die onder meer beschikt over de nieuwste hydrostatische transmissie en hydraulische technologie. Daardoor werkt u preciezer dan ooit. Opzetstukken verwisselen (laadbak, vork, grijparm…) is bovendien kinderspel.

U werkt bovendien in alle vertrouwen, want de cabine voldoet aan strenge veiligheidseisen (ROPS - FOPS Level 1). Dit toestel is trouwens te krijgen in een versie met open of gesloten cabine. Aan u de keuze! 

Ontdek de MLA reeks van Manitou meer in detail in de video hieronder:

Heeft u vragen over dit toestel? Benieuwd naar de prijs? Aarzel niet ons te contacteren via deze link of het formulier hieronder. Interesse in een andere Manitou kniklader? Die vindt u hier.

Offerte aanvragen