Manitou MLA 4-50H

Specificaties

Marca: Manitou
Tipo: MLA 4-50H
Ancho (m): 1.33
Altura: 2.32
Longitud de transporte: 3.55
Transmisión: Hydrostatisch
Capacidad nominal de trabajo: 1.84
Gewicht (t): 2.79
Altura de elevación: 2.77
Información: Beschikbaar met open en gesloten cabine

Manitou MLA 4-50H: kleine wiellader voor de landbouw

Hieronder laten we u graag kennis maken met de Manitou MLA 4-50 H. Deze veelzijdige machine is één van de kleinste wielladers in ons gamma. Dit type toestel staat ook bekend als kniklader of shovel. Het Franse Manitou leverde met deze MLA 4-50H opnieuw een knap staaltje techniek af. We bekijken het graag meer in detail.

De naakte cijfers

Altijd fijn om te beginnen met de afmetingen van een toestel. Zo krijgt u een idee van de grootte. Deze MLA 4-50H meet 1,33 meter breed, 2,32 meter hoog en 3,55 meter lang. Zet ze op de weegschaal en u ziet 2,79 ton verschijnen. Hiermee is deze machine één van de compactste wielladers of knieladers in ons gamma.

Desalniettemin beschikt u over een Yanmar Stage 3A motor die 47 pk produceert. Ook heft u last ten 1,84 ton tot op hoogtes van 2,77 meter. Klein, maar best sterk, toch?

Perfect voor toepassingen binnen de landbouw en kleine werven

Deze machine is bijzonder populair bij bedrijven die actief zijn in de landbouw. Waarom? Omdat het een compacte wiellader betreft, die vlot te manoeuvreren is, op het meest oneven terrein uit de voeten kan en ook nog eens over een zeer uitgebreid assortiment opzetstukken beschikt. Denk hierbij aan vorken, laadbakken of klemmen.

U zet hem dus zowel in voor toepassingen binnen de bouw, als in de land- en tuinbouw.

Technologie, comfort en veiligheid

Bij Manitou krijgt u steeds waar voor uw geld. Dat is ook het geval bij de MLA 4-50 H. Die is namelijk uitgerust met een hydrostatische transmissie, die ervoor zorgt dat u ook op moeilijker terrein vlot aan de slag kan. Bovendien werkt u steeds veilig in een cabine die voldoet aan strenge veiligheidsvereisten (ROPS - FOPS Level 1) én met een perfect 360° zicht op uw omgeving.

Ook aan de bestuurder is gedacht: u zit namelijk in een ergonomische zetel die eenvoudig te verstellen is. Het toestel bestuurt u via een zeer intuïtieve besturing, die u snel onder de knie krijgt.

Maak verder kennis met de MLA reeks van Manitou in onderstaande video. Heeft u nog vragen? Benieuwd naar de prijs? Contacteer ons vrijblijvend of vul het onderstaande formulier in. Interesse in een andere Manitou kniklader? Die vindt u hier.

Offerte aanvragen