Case 580 ST

Specificaties

Marque: Case
Type: 580 ST
Capacité (kg): 4610
Poids (kg): 7950
Largeur (m): 2.43
Hauteur (m): 3.455
Longueur de transport (m): 5.56
Puissance (pk): 112

De Case Construction 580 ST graaflaadcombinatie

Wie op zoek is naar een betrouwbare graaflaadcombinatie, zit altijd gebeiteld bij Case Construction. Deze Amerikaanse topconstructeur voorziet in duurzame toestellen die efficiëntie moeiteloos koppelen aan prestaties. De Case 580 ST is geen uitzondering.

Productiviteit staat centraal bij de 580 ST. Dit toestel heeft een capaciteit van maar liefst 4,61 ton en een vermogen van 112 pk. Best indrukwekkend!

 

De Case 580 ST: uniek in zijn soort

Case Construction is dé referentie voor wie op zoek is naar een machine die even makkelijk graaf- als laadwerken uitvoert. Het merk was dan ook het eerste ter wereld dat een graaflaadcombinatie op de markt bracht en doet dit ondertussen al verschillende decennia met verve.

De 580 ST is momenteel het meest compacte model in het assortiment van Key-Tec. Al is dat vrij relatief met een machine die 2,43 meter breed 3,46 meter hoog en 5,56 meter lang meet en zelf ook nog eens 7,95 ton weegt. Deze krachtpatser kan echter overal uit de voeten dankzij zijn vierwielaandrijving.

 

Case Construction: Veilig en ergonomisch

Zoals steeds kunt u er als bestuurder van op aan dat u in deze Case Construction machine altijd veilig en met het nodige comfort werkt. Enkel zo houdt u een hele werkdag uit in deze machine.

Dankzij de ergonomische cabine, die ook geluidsisolerend is vervaardigd, kunt u urenlang aan de slag. U heeft bovendien te allen tijde een perfect zicht op uw uit te voeren werken en de nabije omgeving van het toestel. Tot slot is de cabine uit te rusten met een air conditioning systeem.

Offerte aanvragen

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: