Manitou MRT 1845 - 115

Specificaties

Marque: Manitou
Type: MRT 1845 - 115
Hauteur de travail (m): 18
Capacité (kg): 4500
Poids (kg): 14100
Largeur (m): 2.45
Hauteur (m): 3.04
Longueur de transport (m): 6.06
Puissance (pk): 115
Transmission: Hydrostatic
Motorisation: Deutz Stage V
Informations: Vision serie, Nieuw model 2021!

De Manitou MRT 1845 - 115 aan je voorgesteld

Wie Manitou zegt, zegt betrouwbare verreikers. Ze zijn al jaren een voorloper in de sector en zetten eind 2021 dit statement kracht bij door een vernieuwende reeks te lanceren onder de naam Vision Series. De MRT 1845 - 115 maakt daar deel vanuit en dat is het toestel dat we hier graag aan je voorstellen.

De MRT 1845 - 115 is een krachtpatser

De Manitou 1845 - 115 meet 2,45 meter breed, 3,04 meter hoog en 6,06 meter lang. Het is daarmee even groot als haar broertje: de MRT 1845 - 75. Ook op de weegschaal merk je geen verschil: er verschijnt ook bij deze machine 14,1 ton. Wat is er dan wel anders? De Deutz Stage V motor levert maar liefst 115 pk, in vergelijking met de 75 pk van de MRT 1845 - 75 (dat verklaart alvast de naam). 

Dit toestel levert je een maximale werkhoogte van 18 meter en een maximale draagcapaciteit tot 4,5 ton op. Dat heeft het dan wél weer gemeen met de kleinere broer.   

Wat biedt de Vision Series van Manitou?

Deze nieuwe reeks machines werd gelanceerd in 2021 en verbeterde de roterende verreikers op verschillende gebieden:

 • Verhoogde productiviteit.
  Dit type toestellen werd ontworpen om ook op moeilijker gangbaar terrein aan de slag te gaan met zware lasten. De MRT 1845 - 115 heeft dan ook geen problemen met 4,5 ton en werkt tot op 18 meter hoogte, op lichte hellingen en oneffen terrein.

 • Vlottere bediening.
  Een toestel dat te gebruiken is op moeilijker terrein, is dat dan ook moeilijker te bedienen? Neen. Zeker niet. Dit is dan wel een machine van ruim 14 ton, toch bedien je het bijzonder nauwkeurig. Dankzij de intuïtieve besturing heb je het altijd onder controle. We zijn dan ook niet anders gewend van Manitou. Bovendien beschik je over drie verschillende modi die je toelaten altijd en overal vlot uit de voeten te kunnen. Tweewielaandrijving, vierwielaandrijving, een krabmodus die je ook op steilere hellingen gecontroleerd laat rijden… Het is allemaal voorzien.

 • Het comfort van de bestuurder.
  Stel je voor dat je een hele werkdag in een slechte stoel aan de slag moet met deze toestellen. Dat zou niet goed zijn voor de productiviteit. Daarom zorgt Manitou ervoor dat je beschikt over een verstelbare ergonomische stoel, joysticks waar je goed bij kan en een overzichtelijke monitor met touchscreen.

 • Inzetten op veiligheid.
  Zoals bij alle aspecten van de bouw: ook je verreiker moet voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Zo beschikt de cabine van de MRT 1845 - 115 over level 2 FOPS en ROPS certificaten. Bovendien is dit toestel uitgerust met sensoren die je melden wanneer je werkt onder een onveilige hoek of te zwaar belast raakt. Een perfect 360° zicht op je omgeving maakt het plaatje compleet.

 • Ongeziene multi-inzetbaarheid.
  Een toestel afleveren dat flexibel in te zetten is, dat was het doel van Manitou. En of ze daarin geslaagd zijn. De verschillende bestuursmodi zorgt daarvoor, maar ook het uitgebreide gamma aan opzetstukken, van laadbakken tot lieren en werkplatformen… 

Kortom: Manitou doet het opnieuw en levert een mooie reeks betrouwbare producten af die zorgen voor een veiligere werf. 

Citation requise

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: