Case CX18C | Key-Tec
 

Case CX18C

Specificaties

Merk: Case
Type: CX18C
Breedte (m): 0,98-1,25
Hoogte (m): 2.3
Transportlengte (m): 3.85
Max. storthoogte (m): 2.66
Gewicht (t): 1.8
Max. graafdiepte (m): 2.4
Reikwijdte grondniveau (m): 4.03
Motorisatie: Mitsubishi
Informatie: Nieuw model!
Random: 460591

Compacte minigraver: Case CX18C

De Case CX18C is als minigraver lid van de moderne C-reeks van Case Construction. Dat betekent dat u met dit toestel een ongeziene combinatie tussen beweeglijkheid, veelzijdigheid en comfort in huis haalt.

De Case CX18C: een efficiënte en productieve minigraver

De CX18C is een prachtig staaltje techniek van het Amerikaanse Case Construction. Deze graafmachine beschikt over een krachtige Mitsubishi motor en koppelt dit aan zijn compacte bouw: 2,3 meter hoog, 3,85 meter lang en een verstelbare breedte tussen 98 cm en 1,25 meter. Dit laatste zorgt ervoor dat u zelfs op de kleinste werven makkelijk uit de voeten kan.

‘Een compact toestel? Kan je dan wel veel verzetten?’ Zeker! Deze krachtpatser graaft makkelijk 2,4 meter diep, brengt vervolgens de last tot op een hoogte van 2,66 meter hoog en rijkt 4,03 meter ver! Graven én meteen een truck vullen wordt kinderspel.

Het mooiste van dit alles? Dat het gekoppeld is aan een efficiënte motor, uitgerust met verschillende werkmodi en een ‘Auto Idle’ functie, waardoor u minder brandstof verbruikt.

 

De Case CX18C gaat niets uit de weg

Door zijn compacte bouw laadt u de CX18C makkelijk op en verplaatst u deze machine van werf naar werf. Met zijn 1,8 ton is dit dan ook een relatief ‘lichte’ machine. De krachtige motor wordt bovendien gekoppeld aan een zeer snel draaivermogen over een korte draaicirkel.  

Zoals eerder aangegeven, past deze graver makkelijk tussen nauwe openingen van minder dan één meter. Dit is mogelijk door de verstelbare tracks, die de minimale breedte van de CX18C beperkten tot 98 centimeter. Alstublieft! Tot slot verandert u ongezien snel van kopstuk door de snelle en eenvoudige hydraulische koppeling.

Werk veilig én met het nodige comfort

Bij Case Construction zet men steeds de veiligheid voorop en liefst van al wordt die ook gekoppeld aan een comfortabele positie voor de bestuurder. Dat lukte alvast perfect in het geval van de CX18C. Dit toestel heeft nauwelijks tail swing, een zeer makkelijk in de hand te houden actieradius en beschikt over alle nodige certificaten (ROPS, FOPS, TOPS).

Als bestuurder heeft u in de ruime cabine een perfect zicht over 360° rondom dit toestel. Een camera aan de achterkant van de machine zorgt bovendien dat u ook steeds perfect weet wat er achter het toestel gebeurt. Alles wordt afgemaakt door een modern display waar u alle nodige informatie bij elkaar vindt.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: