Case CX180D

Specificaties

Merk: Case
Type: CX180D
Breedte (m): 2.8
Hoogte (m): 3.07
Transportlengte (m): 8.46
Max. storthoogte (m): 6.63
Gewicht (t): 18.5
Max. graafdiepte (m): 6.04
Reikwijdte grondniveau (m): 9.04

De Case CX180D, een stevige rupskraan

Rupskranen en andere graafmachines heb je in alle maten, van de meest uiteenlopende fabrikanten en alle prijscategorieën. Soms is het dan ook moeilijk door de bomen het bos nog te zien. Bij Key-Tec bieden we dan ook enkel de meest betrouwbare toestellen aan. Zoals de d-reeks van topmerk Case Construction.

Een belangrijk lid daarvan, is de CX180D en die stellen we hieronder graag een beetje beter aan u voor.

 

Hoe stevig is “stevig”?

In de titel hierboven hebben we het over een ‘stevige rupskraan’, mar wat bedoelen we daar precies mee? Wel, deze machine is best stevig gebouwd en kan heel wat verzetten. Ze meet namelijk 2,8 meter breed, 3,07 meter hoog en heeft een lengte van 8,46 meter. Dit is goed voor een operationeel gewicht van 18,5 ton.

Daarnaast biedt dit stevige voordelen. Zo beschikt u over een storthoogte tot 6,63 meter, een graafdiepte van maximaal 6,04 meter en rijkt de CX180D tot 9 meter op grondniveau. Stevig dus.

 

Is er nog meer te vertellen over de Case CX180D?

Zeer zeker! Dit toestel laat u nooit kiezen tussen prestaties, kracht, efficiëntie, comfort of veiligheid, maar brengt alles samen. De viercilinder Isuzu Tier 4 motor is krachtig genoeg voor het zwaarste werk en bovendien beschikt ze over een Idle functie die brandstofverbruik in toom houdt.

Daarnaast zorgt de hydraulische besturing voor een vlotte controleerbaarheid van het toestel en werkt u nauwkeuriger dan ooit. De cabine ten slotte, is geïsoleerd, uitgerust met grote ramen uit veiligheidsglas, air conditioning, een verstelbare stoel en een prachtige multifunctionele LED monitor.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: