Case SR200

Specificaties

Merk: Case
Type: SR200
Breedte (m): 1.76
Hoogte (m): 2
Transportlengte (m): 3.29
Max. storthoogte (m): 2.5
Nominale werkcapaciteit (t): 0.91
Kiplast (t): 1.81
Gewicht (t): 3.13
Random: 460591

Ontdek de Case SR200 schranklader

De SR200 is een schranklader van het Amerikaanse topmerk Case Construction. Dit toestel is uitgerust met een grotere brandstoftank, waardoor u langer aan de slag kan met deze krachtpatser. Zoals u gewoon bent van Case Construction, ging de nodige aandacht naar het vinden van de beste combinatie tussen productiviteit, kracht en efficiëntie. En of het hen gelukt is!

Ook aan het comfort van de bestuurder is gedacht. Door de cabine goed te isoleren, werkt u steeds in de nodige rust én stofvrij. Bovendien beschikt de bestuurder over een perfect zicht op de uit te voeren werken en dit aan alle zijden van het toestel. Daarnaast is de cabine zeer makkelijk te betreden en zit u niet alleen ergonomisch, maar ook veilig.

De SR200 van Case Construction is een multifunctionele schranklader

De compacte bouw van deze machine, zorgt ervoor dat ze eenvoudig in te zetten is op de meest uiteenlopende werven, gaande van de landbouw, tot openbare werken en eerder besloten werven in stedelijk gebied. De SR200 is dan ook vlot te besturen en manoeuvreren, zelfs in ruimtes die minder dan twee meter breed zijn.

Zoals steeds, beschikt u over de nodige opties wat betreft de opzetstukken. Een vorklift, laadback, graafbak… Allen zijn ze voorradig én makkelijk te verwisselen aan de hefarm van deze machine. Tot slot biedt de SR200 een vlotte toegang tot onder meer de batterij, waardoor onderhoud kinderspel wordt.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: