Case TR270

Specificaties

Merk: Case
Type: TR270
Breedte (m): 1.68
Hoogte (m): 1.99
Transportlengte (m): 3.27
Max. storthoogte (m): 2.49
Nominale werkcapaciteit (t): 1.23
Kiplast (t): 2.45
Gewicht (t): 3.72
Random: 460591

Alles wat u moet weten over de Case TR270 schranklader

Schrankladers vindt u in alle maten, kleuren en merken, maar de toestellen van het Amerikaanse topmerk Case Construction zijn misschien wel de efficiëntste en meest betrouwbare die de markt te bieden heeft. Deze fabrikant hecht namelijk de grootste aandacht aan zowel veiligheid als duurzaamheid. Ze leveren dan ook het ene toptoestel na het andere af.

Met de TR270 zet Case Construction hun compactste schranklader neer. Dit toptoestel meet namelijk slechts 1,68 meter breed, 1,99 meter hoog en 3,27 meter lang. Het stort zijn lading van maximaal 1,23 ton tot op een hoogte van 2,49 meter en weegt zelf zo’n 3,72 ton.

 

De Case TR270 is een flexibel inzetbare schranklader

De Compacte bouw van de TR270, zorgt ervoor dat deze laadmachine de meest uiteenlopende taken kan uitvoeren op werven met eerder beperkte bewegingsvrijheid. Toch betekent klein hier niet dat u moet inboeten aan kracht of duurzaamheid. Wie een toestel zoekt dat kan worden uitgerust met een groot aanbod opzetstukken, zit alvast goed bij de Case TR270.

Deze machine wordt vaak ingezet in de tuinbouw of kleinere openbare- of particuliere werven. De rupsbanden zorgen ervoor dat u ook moeilijker begaanbaar terrein aan kan. Het is een zeer productieve schranklader die zeer efficiënt omspringt met brandstof. Dit allemaal dankzij de moderne Tier 4 Final CEGR motor.

 

Veiligheid voorop bij Case Construction

Natuurlijk is ook het comfort en de veiligheid van de bestuurder en iedereen rondom het toestel zeer belangrijk. Daarom is de cabine zeer makkelijk te betreden en zit de bestuurder op de perfecte positie om te allen tijde een goed zicht te houden op de werken en de nabije omgeving van de TR270.

Tot slot werkt u in een perfect geluids- en stofdichte cabine, zodat u ook zonder problemen langere werkdagen kan ‘uitzitten’ in deze prachtige laadmachine.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: