Manitou MLT 627

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MLT 627
Werkhoogte (m): 5.5
Capaciteit (kg): 2700
Gewicht (kg): 5935
Breedte (m): 2.01
Hoogte (m): 2.21
Vermogen (pk): 100
Transmissie: Koppelomvormer
Random: 460591

Op zoek naar een krachtige verreiker? Bekijk de MLT 627

Manitou beschikt over een zeer breed gamma verreikers en biedt dus voor elk wat wils. Wie op zoek is naar een krachtige machine, zal hier zeker zijn gading vinden. Zelfs de eerder compacte verreikers, zoals deze MLT 627 kunnen perfect hun mannetje staan. Deze hands-on verreiker is één van de kleinere uit de reeks, maar mispak u niet: deze machine kan lasten tot 2,7 ton heffen! We vertellen er hieronder graag meer over.

 

Een compacte verreiker, is dat inboeten op comfort?

Zeker niet! De afgelopen jaren bouwde Manitou een reputatie op te staan voor duurzaamheid, hoogstaande technologie, veiligheid én comfort voor de bestuurder. Ook bij deze machine zit u urenlang op uw gemak.

Hoe Manitou hiervoor zorgt? Herstelbare armleuningen, een ergonomische stoel, geluidsisolatie (u werkt in een geluidsdichte cabine tot 79dB), een overzichtelijk dashboard met alle belangrijkste informatie en vooral ook: een zeer intuïtieve besturing.

 

De cijfers

Dan nog even over dit toestel zelf. We noemen het een compacte verreiker, maar hoe compact is dat dan? Deze machine meet 2,01 meter breed en 2,21 meter hoog, daarmee laat het enkel de MLT 625 achter zich. Droog aan de haak lezen we een gewicht van 5,935 ton. U werkt maximaal op een hoogte van 5,5 meter.

De Perkins 4 cilinder 4,4 l turbo motor levert 100 pk af. Gecombineerd met de hydraulische systemen zorgt dit voor een vlot te besturen toestel. U rust het bovendien uit met en hele resem accessoires, die makkelijk te vervangen zijn en ook het onderhoud is uitermate eenvoudig uit te voeren. Nog vragen? Aarzel dan niet ons te contacteren!

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: