Manitou MLT 629

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MLT 629
Werkhoogte (m): 5.55
Capaciteit (kg): 2900
Gewicht (kg): 6025
Breedte (m): 2.16
Hoogte (m): 2.3
Transportlengte (m): 4.83
Vermogen (pk): 102
Transmissie: Koppelomvormer
Motorisatie: Perkins 3B
Informatie: Nieuw model
Random: 460591

De Manitou MLT 629 voor u ontleed

Verreikers vindt u in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen. Bij Key-Tec bieden we een zeer uitgebreid aanbod van het Franse topmerk Manitou. Hun toestellen in de MLT reeks lenen zich perfect voor toepassingen binnen de tuin- of landbouw.

Met de MLT 629 haalt u alvast een topmodel in huis dat beschikt over de duurzaamheid, technische snufjes en veiligheid waar Manitou om bekendstaat. We stellen deze machine hieronder graag verder aan u voor.

 

MLT 629 in cijfers

Deze verreiker behoort tot de eerder compacte toestellen in ons assortiment. Het meet 2,16 meter breed, 2,3 meter hoog, heeft een transportlengte van net geen 5 meter (4,83 meter) en weegt net iets meer dan 6 ton.

Deze eerder kleine bouw betekent echter niet dat u inboet aan kracht. Het toestel brengt lasten tot maar liefst 2,9 ton tot op een hoogte van 5,55 meter! Best indrukwekkend. Dit heeft het te danken aan de zeer performante hydraulische onderdelen en de Perkins 3B motor die goed is voor 102 pk.

 

Manitou? Dat is kiezen voor comfort en veiligheid

De ruime cabine beschikt over een zeer ergonomisch ontworpen stoel en besturing. Hierdoor kunt u zonder zorgen lange tijd aan de slag met dit toestel. Bovendien zorgt een goede geluidsisolatie voor een comfortabel geluidsniveau. Over de besturing trouwens nog dit: het unieke JSM-systeem van Manitou zorgt ervoor dat u vrijwel alles uitvoert met één hand. De leercurve van deze machine is bovendien heel laag, waardoor u hem snel onder de knie zal hebben.

Naast al deze voordelen, zorgen de grote ramen ervoor dat u een goed zicht houdt over de uit te voeren werken én uw omgeving. Geloof ons: geef deze machine één uur en u wilt nooit nog overschakelen op uw vorige model. Vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: