Manitou MLT 634

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MLT 634
Werkhoogte (m): 6.05
Capaciteit (kg): 3400
Gewicht (kg): 7230
Breedte (m): 2.4
Hoogte (m): 2.3
Vermogen (pk): 121
Transmissie: Koppelomvormer
Random: 460591

De Manitou MLT 634 verreiker aan u voorgesteld

Kiezen voor een verreiker van Manitou (u vindt ons hele assortiment hier trouwens), dat is kiezen voor een unieke combinatie tussen comfort, technologie en veiligheid. Deze duurzame toestellen behoren al jarenlang tot de top van de markt en maken dan ook al even deel uit van het assortiment van Key-Tec. Wij steken als officieel verdeler met volle vertrouwen onze handen in het vuur voor de kwaliteit die Manitou biedt.

We stellen de MLT 634 graag aan u voor.

 

Wat kan de MLT 634?

Met een hefvermogen van maar liefst 3,4 ton is de Manitou MLT 634 een krachtige verreiker, en dit ondanks z’n eerder compacte bouw. Het toestel meet namelijk amper 2,4 meter breed en 2,3 meter hoog. De hydraulica in de grijparm wordt aangevuld met een krachtige motor die 121 pk levert en zorgt zo voor een kleine krachtpatser.

De arm van de MLT 634 kan ruim 3 meter uitschuiven en rijkt hiermee tot wel 6,05 meter hoog.

 

Niet enkel power, maar ook comfort

Zoals eerder vermeld, staat Manitou niet enkel voor kwaliteit, maar ook voor comfort. Daar zorgt de ruime cabine voor. U spendeert er makkelijk enkele uren in alle comfort, dankzij de gelijksisolatie, ergonomische stoel en zeer intuïtieve besturing. De grote ramen geven een perfect zicht op de werken én uw omgeving. Zo gaat u altijd veilig aan de slag.

Een duidelijk dashboard, aanpasbaar stuur, verschillende ventilatiemogelijkheden en een ingebouwde radio maken het plaatje compleet. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet ons te contacteren via de link hieronder!

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: