Manitou MLT 735

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MLT 735
Werkhoogte (m): 6.9
Capaciteit (kg): 3500
Gewicht (kg): 7090
Breedte (m): 2.4
Hoogte (m): 2.3
Vermogen (pk): 121
Transmissie: Koppelomvormer
Random: 460591

Maak kennis met de MLT 735 verreiker van Manitou

We stellen u hieronder graag verder voor aan de Manitou MLT 735 verreiker. Dit toestel maakt deel uit van de alom geprezen NewAG reeks van de Franse machinebouwer (die in de video hieronder voorgesteld wordt) en leent zich dan ook perfect voor alle denkbare werkzaamheden in de landbouwsector. Het is een krachtige, en toch compacte verreiker.

 

 

De cijfertjes op een rij

Deze machine valt onder de categorie ‘compacte verreikers’. Ze meet namelijk 2,4 meter breed, 2,3 meter hoog, 4,87 meter lang en weegt 7,09 ton. Toch beschikt u over een krachtige dieselmotor die 121 pk opwekt. Bovendien is dit toestel uitgerust met een koppelomvormer transmissie en heft u met de hydraulische arm lasten tot 3,5 ton tot op een hoogte van 6,9 meter.

 

En de bestuurder?

Natuurlijk verliest Manitou de bestuurder niet uit het oog. Lange uren maken in deze machine is helemaal geen straf, daar zorgt de ruime cabine en ergonomische inrichting voor. Zowel de stoel, het stuur als de leuning zijn te verstellen, de cabine is geluidsgeïsoleerd, beschikt over airconditioning, een ingebouwde Bluetooth radio en een overzichtelijk dashboard.

De besturing? Die is zeer intuïtief en snel onder de knie te krijgen. Dankzij de hydraulische arm is ze bovendien zéér nauwkeurig. Zo werkt u altijd precies én veilig. Dat laatste wordt bovendien ondersteund door de goede zichtbaarheid rondom het toestel en de led-verlichting voor- en achteraan.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: