Manitou MLT 845

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MLT 845
Werkhoogte (m): 7.55
Capaciteit (kg): 4500
Gewicht (kg): 8870
Breedte (m): 2.42
Hoogte (m): 2.58
Vermogen (pk): 121
Transmissie: Hydrostaat
Random: 460591

Manitou MLT 845: een krachtige en compacte verreiker

Binnen het segment compacte verreikers heeft u een uitgebreide keuze. Daardoor kan het al eens gebeuren dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarom stellen we u hieronder alvast voor aan de MLT 845, een krachtpatser onder de kleinere verreikers in ons assortiment.

 

De Cijfers van de MLT 845 liegen alvast niet

Hoe klein is een 'compacte verreiker' precies? Deze machine meet 2,42 meter breed en 2,58 meter hoog. Het is daarmee een eerder uit de kluiten gewassen toestel in deze reeks. Alle andere toestellen zijn tot 30 cm compacter.

Dit toestel komt verder in twee verschillende versies met een paar kleine verschillen. Zo is er de MLT 845-100, die 9,08 ton weegt en over een vermogen beschikt van 101 pk. Dit in tegenstelling tot de MLT 845-250, die iets zwaarder uitvalt (9,13 ton), maar ook over een krachtigere motor beschikt: 121 pk. Beiden bewijzen echter dat “compact” niet betekent dat u aan kracht moet inboeten. Beiden heffen namelijk lasten tot 4,5 ton tot op 7,55 meter hoog. Best indrukwekkend, niet?

 

Manitou heeft veiligheid en comfort hoog in het vaandel

Heeft u eerder voor een Manitou toestel gekozen? Dan weet u wat te verwachten. Deze toestelbouwer hecht zeer veel aandacht aan het comfort van de bestuurder én de veiligheid van iedereen die in contact komt met haar machines.

Een aantal mooie opties zorgen dan ook voor een groot gebruiksgemak: panoramische 360° zicht, een ruime cabine, mét verstelbaar stuur, stoel én armleuning. De besturing via de JSM joystick is bovendien héél compact én makkelijk onder de knie te krijgen.

Nog vragen over dit toptoestel? Wilt u weten wat de opties zijn of weet u niet zeker of dit bij uw bedrijf past? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: