Manitou MT 625

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MT 625
Werkhoogte (m): 5.85
Capaciteit (kg): 2500
Gewicht (kg): 4710
Breedte (m): 1.82
Hoogte (m): 1.92
Vermogen (pk): 75
Transmissie: Hydrostaat
Random: 460591

Manitou MT 625 compacte verreiker

De Manitou verreikers behoeven eigenlijk maar weinig introductie. De toestellen van de Franse fabrikant staan al sinds jaar en dag bekend als toonaangevend in de sector. De MT 625 maakt deel uit van de compacte verreikers en blinkt vooral uit in multifunctionaliteit. Hieronder stellen we de machine graag verder aan u voor.

 

De MT 625 van Manitou in cijfertjes

Even beginnen bij het begin: de Manitou MT 625 meet 1,82 meter breed, 1,92 meter hoog, weegt 4,71 ton en heeft een maximale werkhoogte van 5,85 meter. Hij heft lasten tot 2,5 ton en beschikt over een Kubota Tier IV motor die goed is voor een vermogen van 75 pk. De maximale reikwijdte van het toestel bedraagt 3,4 meter.

Zoals steeds is dit toestel verder uit te rusten met een hele resem accessoires. Zo zet u het in voor de meest uiteenlopende taken: stapelen, heffen, verplaatsen van lasten…

 

Manitou denkt aan u, de bestuurder

Ook in de kleinere toestellen, zoals deze MT 625, heeft Manitou oog voor de gebruiker. Dankzij de nodige geluidsisolatie werkt u in alle rust en een maximaal geluid van 76 dB. Trillingen worden bovendien tot een minimum beperkt. Een ergonomische en verstelbare stoel maakt het plaatje compleet.

De gerenommeerde besturing via het JSM joysticksysteem is makkelijk onder de knie te krijgen en de hydraulische arm zorgt ervoor dat het toestel heel snel en vlot reageert.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: