Manitou MT 625 H EASY

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MT 625 H EASY
Capaciteit (kg): 2500
Gewicht (kg): 4485
Breedte (m): 1.81
Hoogte (m): 1.92
Transportlengte (m): 3.9
Vermogen (pk): 49
Transmissie: Hydrostaat
Lifthoogte (m): 5.85
Motorisatie: Kubota stage III A
Informatie: New model
Random: 460591

Manitou MT 625 H Easy verreiker

Manitou beschikt over een heel uitgebreid gamma verreikers, in alle maten, types en voor allerlei toepassingen. We snappen dat het niet altijd makkelijk is de juiste keuze te maken. Toch verzekeren we u dat voor elke taak, elk budget en ieders wens een aangepaste machine te vinden is in ons aanbod. Hieronder laten we u alvast kennis maken met de MT 625 H Easy, een compact-, maar toch heel flexibel in te zetten toestel.

 

De afmetingen van de MT 625 H Easy

Deze machine weegt 4,485 ton, meet 1,81 meter breed en 1,92 meter hoog. Bij transport is ze 3,9 meter lang. Dit alles is goed voor een maximale hefcapaciteit van 2,5 ton. De Kubota motor zorgt dan weer voor een vermogen van 49 pk. Dit toestel beschikt bovendien over een hydrostatische transmissie.

Met een reikwijdte tot 3,4 meter en een hijshoogte tot 5,85 meter kunt u toch al best veel aan met deze compacte verreiker.

 

Wat u nog moet weten over de Manitou MT 625 H Easy

Zoals steeds geniet je met de MT 625 H Easy van de vele voordelen van een Manitou toestel. Zo zit je als bestuurder in een goed geïsoleerde cabine die je rustig laat werken in max 76 dB, worden trillingen zoveel mogelijk beperkt, geniet je van een zeer vlotte joystickbesturing en een goeie zichtbaarheid.

Verder is het toestel uit te breiden met de nodige accessoires (bakken, vorken, klemmen en meer), is het eenvoudig te onderhouden en weet u dat de MT 625 beschikt over de nodige veiligheidscertificaten (FOPS - ROPS level 1).

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: