Manitou MT 835

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MT 835
Werkhoogte (m): 7.75
Capaciteit (kg): 3500
Gewicht (kg): 7200
Breedte (m): 2.28
Hoogte (m): 2.42
Transportlengte (m): 5.24
Vermogen (pk): 102
Transmissie: Hydrostaat of koppelomvormer
Motorisatie: Perkins 3B
Informatie: .
Random: 460591

Manitou MT 835, een compacte verreiker met pit

Wanneer we het hebben over een "compact toestel”, vrezen velen dat het gaat om een machine die met zorg moet worden behandeld en waar je maar weinig mee kan. Niets is echter minder waar. Manitou bewijst namelijk al decennia lang dat compacte toestellen ook zware klussen aankunnen. Eén daarvan, de MT 835, stellen we hieronder graag aan u voor.

 

De MT 835 in cijfers

Deze machine weegt zelf 7,2 ton en meet 2,28 meter breed, 5,25 meter lang en 2,42 meter hoog. Je heft lasten tot niet minder dan 3,5 ton op hoogtes tot 7,75 meter. Dit allemaal dankzij de uitschuifbare grijparm die voorzien is van de nieuwste hydraulica. Daardoor werkt alles vlot en snel. De Perkins motor beschikt dan weer over een mooie 102 pk.

 

MT 835, dat is Manitou ten voeten uit

Manitou staat symbool voor veiligheid, comfort en gebruiksgemak. Deze aspecten zet de Franse toestelbouwer altijd voorop, ook bij ‘compacte’ toestellen als deze. De kleine cabine is dan ook voorzien van de nodige geluidsisolatie, een ergonomische stoel en goeie 360° zichtbaarheid.

Dankzij de JSM joystick besturing heb je het hele toestel letterlijk ‘in de hand’. Dit vlotte systeem heeft iedereen binnen de kortste keren onder de knie. Tot slot: veiligheid. Dit toestel voldoet aan strenge veiligheidseisen en beschikt dan ook over FOPS en ROPS certificaten.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: