Wacker Neuson dealer België | Key-Tec

Key-Tec is officiële Wacker Neuson dealer

Key-Tec start samenwerking met Wacker Neuson

Key-Tec is officiële dealer van Wacker Neuson knikladers, mobiele graafmachines en dumpers in België en verhuurder in Nederland. Wacker Neuson staat bekend om zijn compacte bouwmachines en andere grondverzetmachines.

 

 

Geschiedenis Wacker Neuson

Het familiebedrijf Wacker Neuson werd opgericht in 1848 en legt zich sindsdien toe op de productie en de ontwikkeling van betontechniek, verdichtingsapparaten, bouwplaatstechniek en compacte bouw-machines. Doorheen de jaren is het bedrijf gestaag gegroeid naar de internationale wereldspeler die het vandaag is. Inmiddels heeft Wacker Neuson 40 dochterondernemingen (Key-Tec is dealer van Weidemann), meer dan 140 verkoop- en servicestations en meer dan 12.000 verkoop- en servicepartners.

Het merk Wacker Neuson omvat handbestuurde machines en grondverzetmachines. Wacker Neuson draagt duurzaamheid & innovatie hoog in het vaandel en zet daarom sterk in op de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Als dealer verkoopt Key-Tec de Wacker compacte wielladers.

Key-Tec biedt u de compacte bouwmachines van Wacker Neuson

Key-Tec verzorgt de verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands Wacker Neuson grondverzet-

machines. Bekijk het volledige aanbod op onze website. Maar er is meer: u kan bij ons ook terecht voor het onderhoud en de grote keuze aan opties & toebehoren.

Hebt u een vraag of wenst u meer informatie over een machine, maak hier een afspraak of vul ons contactformulier in.

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: