Weidemann dealer België | Key-Tec

Key-Tec is officiële Weidemann dealer

Key-Tec partnert met Weidemann, een leidende speler in werktuigen

Als officieel verdeler van het Weidemann gamma verkoopt en verhuurt Key-Tec zowel nieuwe als gebruikte verreikers en knikladers.

 

 

Hoftracs

Het bedrijf Weidemann werd 55 jaar geleden opgericht met een missie: de zware handarbeid van landbouwers en stalknechten verlichten. Vandaar dat Weidemann begon met de ontwikkeling van de Hoftracs die het zware lichamelijke werk sneller, beter en veiliger konden uitvoeren.

Deze compacte, maar buitengewoon wendbare en multifunctionele machine is ontworpen om de dagdagelijkse laad- en lostaken van de kleine landbouwer te vergemakkelijken. De eerste Hoftrac zag in 1972 het levenslicht in de vorm van een kleine wiellader met kniekoppeling. Maar deze compacte machine transformeerde snel - dankzij een breed scala aan opbouwgereedschappen, toebehoren en opties - naar de allround machine zoals we die vandaag kennen. Het was de start van een successerie. Vandaag zijn de Hoftracs inzetbaar in meerdere branches: tuin- en landbouw, industrie, bouw…

Weidemann, toonaangevend en innoverend

Bij de productie van de machines zet Weidemann steeds de hoge kwaliteit voorop; daarvoor kan het rekenen op de modernste productieplaatsen voor verreikers en wielladers in Europa. Maar deze meerwaarde resulteert ook uit de bijzondere kwaliteitseisen van Weidemann, voorbeeld daarvan zijn het gebruik van twee verschillende lakprocessen en de strenge eindcontrole.

Daarnaast kijkt Weidemann ook steeds vooruit met de investering in nieuwe technologieën zoals de inklapbare Canopy Eps (Easy Protection System) of het innovatieve bestuurdersassistentiesysteem VLS (Vertical Lift System). In het kader van milieubewustheid en kostenefficiëntie innoveert Weidemann dan weer met de recente lancering van de 100% elektrische eHoftrac.

Key-Tec, uw partner voor Weidemann werktuigen

Op onze website vindt u ons uitgebreide assortiment. Key-Tec biedt naast de verkoop & verhuur van nieuwe en tweedehands Weidemann werktuigen ook het onderhoud van uw machines aan. Daarnaast bent u voor de geschikte opbouwgereedschappen of toebehoren bij Key-Tec aan het juiste adres. 

U hebt uw keuze niet gevonden? Geen probleem, hier kunt u contact opnemen met onze klantendienst.

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: