De MLA 3-35H kniklader huren? Dat doe je bij Key-Tec!

Knikladers vindt u in alle maten, kleuren en utvoeringen, maar wie op zoek is naar een echt toptoestel, van een betrouwbare fabrikant als Manitou, zit goed met de MLA 3-35H! Bij Key-Tec in Moerbeke hebben we een tiental van deze prachtige toestellen op stock. We kunnen deze toestellen dan ook snel leveren, waardoor u er meteen mee aan de slag kunt.

We stellen deze knappe Manitou kniklader hieronder graag verder aan u voor.

Wilt u meteen de productfiche downloaden? Dan kunt u op de linkse knop hieronder terecht. Wenst u meteen meer informatie of een prijsofferte op maat? Klik dan op de rechtse knop.

Productfiche Meer informatie         

 

Mini wiellader, compacte kniklader… of gewoon een knap toestel

De MLA 3-35H is een kniklader, maar dit type toestel staat ook bekend onder termen als “mini wiellader”, “shovel” of zelfs “laadschop”. Hoe je het ook draait of keert: deze compacte machine is een prachtig staaltje techniek. Compact zegt u? Compact! Dit toestel meet namelijk amper 1,32 meter breed, 2,48 meter hoog en 3,35 meter lang. Dit zorgt ervoor dat u zeer makkelijk manoeuvreert in kleine ruimtes (denk aan toepassingen binnen de landbouw of op bouwwerven).

Zelf weegt het toestel zo'n 1,67 ton, maar toch heft het ook probleemloos 2,86 ton! De arm van deze kleine wiellader graaft maximaal 2,47 meter diep en onder een hoek van 45° beschikt u over een storthoogte van 84 centimeter. De Yanmar Stage 3A motor is goed voor 35 pk (vandaar de 35 in de naam trouwens). 

Denkt Manitou ook aan u? De bestuurder?

Jazeker! Zowel op vlak van gebruiksgemak, als op vlak van comfort en veiligheid wordt maximaal rekening gehouden met de gebruiker van het toestel. Manitou zorgt namelijk voor een zeer intuïtief besturingssysteem dat iedereen snel onder de knie krijgt. U bestuurt het toestel dan ook met een joystick waardoor u zeer nauwkeurig kunt werken. Een ergonomische cabine en verstelbare stoel en besturingskolom zorgen voor een comfortabele houding, ook tijdens lange werkdagen. 

Veilig werken is zowat even belangrijk als comfortabel werken. Ook daar hebben ze bij de Franse toestelbouwer bij stilgestaan. De cabine beschikt namelijk over de nodige certificaten (ROPS - FOPS Level 1). U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw eigen veiligheid. Ook niet over die van mensen rondom het toestel trouwens. De cabine geeft namelijk een perfect 360° zicht op uw uit te voeren werken en nabije omgeving. 

Kniklader kopen? Dat kan! Huren? Dat ook! 

Wenst u deze, of een andere, kniklader te kopen? Dat kan! Of u neemt een kijkje in ons assortiment, of u neemt meteen contact met ons op. Ook voor de verhuur van knikladers kunt u bij Key-Tec terecht. Neem zeker eens in kijkje via de knop hieronder. 

kniklader kopen kniklader huren

 

U kunt ons ook altijd vrijblijvend contacteren via onderstaand formulier