Case 580 SV

Specificaties

Marke: Case
Type: 580 SV
Kapazität (kg): 5670
Gewicht (kg): 9580
Breite (m): 2.43
Höhe: 3,56 / 3,88
Leistung (pk): 112
Energieübertragung: Powershuttle / powershift
Motor: FPT Stage 5
Informationen: Nieuw model

Leer de Case 580 SV graaflaadcombinatie kennen

De Case 580 SV graaflaadcombo is een indrukwekkende machine met een bijzonder grote capaciteit van 5,67 ton. Graven of grondverzet? Niets gaat dit toestel uit de weg. Met een vermogen van maar liefst 112 pk, heeft de 580 SV dan ook niets te vrezen van de zwaardere klussen.

Zelf weegt deze graver 9,58 ton en hij meet 2.43 meter breed bij 3,56 meter of 3,88 meter hoog (afhankelijk van de uitvoering). De power haalt dit toestel uit de nieuwe F36 Stage V motor met 4 cilinders. Die is bovendien bijzonder makkelijk toegankelijk voor dagelijks onderhoud en blijft even brandstofefficiënt als zijn voorganger (de Stage IV). Dit maakt het apparaat duurzamer, zeker ook met de nieuwe eco-modus.

Een ander groot voordeel van de Case 580 SV is de ruime geluidsgeïsoleerde cabine, waar je als bestuurder in meer comfort te werk gaat. De stoel is bovendien volledig 360° te draaien en de joysticks zijn verstelbaar zodat je makkelijk kunt manoeuvreren in de cabine. Die sticks zorgen bovendien voor een zeer fijne en nauwkeurige besturing van dit zware toestel.

Ook leuke opties zijn de bluetooth radio en airco, waardoor uw rijervaring nog comfortabeler wordt. Grondverzet, zware materialen vervoeren, graafwerken? Dit toestel kan het allemaal en als bestuurder doe je het in alle comfort!

Meer weten over dit toptoestel? Bekijk de video!

Offerte aanvragen