Case 590 SV

Specificaties

Marke: Case
Type: 590 SV
Kapazität (kg): 5670
Gewicht (kg): 9580
Breite (m): 2.43
Höhe: 3,56 / 3,88
Leistung (pk): 120
Energieübertragung: Powershuttle / powershift
Motor: FPT Stage 5
Informationen: Nieuw model

Ontdek de kracht van de Case 590 SV

De Case 590 SV graaflaadcombinatie is een ontzagwekkend toestel met een imposante capaciteit van maar liefst 5,67 ton. Je zet het eenvoudig in bij graafwerken of grondverzet. Deze topper kan alles aan. Met een vermogen van 120 pk, gegenereerd door de nieuwe FPT motor, is de 590 SV  in staat om zelfs de zwaarste taken tot een goed einde te brengen.

 

Met een gewicht van 9580 kg en een breedte van 2,43 meter, bij een hoogte van 3,56 of 3,88 meter (er zijn verschillende uitvoeringen), is de 590 SV een indrukwekkende verschijning op de werf. De eerder vermelde FPT Stage V motor beschikt over 4 cilinders en is bijzonder brandstofefficiënt. Zo verbruikt ze evenveel als zijn voorganger (de Stage IV motor) en beschikt ze nu een speciale eco-modus die je tien procent extra laat besparen. Voor het dagelijkse onderhoud is de motor bovendien zeer makkelijk toegankelijk.

Een bijkomend voordeel van de 590 SV, is de ruime en goed geïsoleerde cabine. Hierin werk je in alle rust (max 74 dB) en heb je een prachtig zicht op de uit te voeren werken. Grote ramen en een draaibare stoel zorgen dat je steeds perfect ziet wat je doet. De intuïtieve besturing gebeurt via verstelbare joysticks, zodat je zeer fijn kan werken.

De 590 SV komt tot slot met een aantal niet te versmaden opties, zoals Bluetooth radio en airconditioning. Die zorgen dat werken in deze machine een lust wordt.

Offerte aanvragen