Winnaar van de European Rental Awards 2023

KEY-TEC was aanwezig op de uitreiking van de European Rental Awards in Maastricht. We waren vereerd voor een 2de maal op rij genomineerd te zijn in de categorie van de kleine verhuurbedrijven. Uiteindelijk mocht KEY-TEC de verdiende trofee mee naar huis nemen!

Renta Group, Key-Tec en Hilti behoorden tot de winnaars van de 2023 European Rental Awards en werden respectievelijk uitgeroepen tot Grote Verhuuronderneming, Kleine Verhuuronderneming en Product van het Jaar tijdens de ceremonie in Maastricht voor een publiek van meer dan 400 genodigden uit de sector.

De Lifetime Achievement Award werd uitgereikt aan Max Rossi, voorheen van Multirent, Avesco Rent en momenteel CGT Edilizia, voor zijn levenslange toewijding en succes in de Europese verhuursector. De heer Rossi kon niet aanwezig zijn in Maastricht, maar werd op de hoogte gebracht van de prijs en zei dat hij "verheugd en vereerd" was.
Winnaars op de 2023 European Rental Awards, waaronder vertegenwoordigers van Renta Group, Key-Tec, Zeppelin Rental, Boels Rental en Hilti. (Foto: IRN)

Skyjack, Boels Rental en Zeppelin Rental waren de winnaars van de twee ERA Committee awards voor duurzaamheid en training.

De awards, die werden uitgereikt tijdens de ERA Convention en de IRE- en APEX-shows, begonnen met een eerbetoon aan Aleksandr Shapovalov, de CEO en mede-eigenaar van het Oekraïense verhuurbedrijf Novarent, die in november overleed.

Klein verhuurbedrijf van het jaar (omzet minder dan €15 miljoen)
WINNAAR: Key-Tec (België)

De jury zei: "Als familiebedrijf heeft Key-Tec een niche gecreëerd in de verhuur van grotere, technisch complexe machines en biedt specialistische kennis en service. De groei van het bedrijf vorig jaar toont aan dat dit een succesvolle aanpak is geweest."