Case 1650 M

Specificaties

Brand: Case
Type: 1650 M
Weight (kg): 17007
Width (m): 3.3
Height (m): 2.92
Transport length (m): 6.67
Power (pk): 150
Motorization: T4i FPT 6,7L
Information: New model

Kent u de Case 1650M bulldozer al?

Wie op zoek is naar een toptoestel, komt al snel bij Case Construction uit. Deze Amerikaanse fabrikant staat altijd garant voor topkwaliteit en ongezien prestaties. Ook op vlak van bulldozers zit u altijd gebeiteld bij hen. Wij stellen u graag de 1650M voor, een bulldozer die efficiëntie, veiligheid en kracht bundelt alsof het niets is.

 

De basics van de 1650M

Beginnen doen we graag bij de basis. De Case 1650M is een bulldozer met een operationeel gewicht van zo’n 17 ton. Hij is 3,3 meter breed, meet 2,92 meter hoog en heeft een transportlengte van 6,67 meter. Hij beschikt over een nieuwe Tier 4 motor die zonder problemen zorgt voor 150 pk.

Zoals steeds bij de M-reeks van Case Construction, beschikt deze motor over de nieuwe SCR technologie. Zonder ver in detail te treden, kunnen we stellen dat deze nieuwe technologie ervoor zorgt dat u over een krachtboost van 4% beschikt ten opzichte van de oudere generatie toestellen. Alsof dat nog niet volstaat, is de motor ook nog eens 12% zuiniger op vlak van brandstofverbruik. Alstublieft!

 

“Maar wat kan dit toestel in de praktijk?”

Natuurlijk klinkt dit mooi op papier, maar wat kan dit toestel nu echt? Kort door de bocht: alles. Er is maar weinig dat dit toestel niét aan kan. Haar kracht (denk aan een trekkracht tot maar liefst 27,6 ton), gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid, aandacht voor veiligheid en onderhoudsvriendelijkheid maken van de 1650 een zeer veelzijdig toestel.

De gebruiksvriendelijkheid zit hem in een hydraulische besturing met een lage leercurve, een goed geïsoleerde cabine en de vlotte toegankelijkheid van de onderdelen, waardoor de 1650M vlot te onderhouden is. De verhoogde aandacht voor veiligheid komt dan weer voornamelijk tot uiting in de perfecte visibiliteit op de werken en omgeving van het toestel.

Request a quote