Case 836 C

Specificaties

Brand: Case
Type: 836 C
Weight (kg): 12500
Width (m): 2.3
Height (m): 3.59
Transport length (m): 7.7
Power (pk): 190
Motorization: T4 - NEF 6 cyl. CR TAA 4V
Information: New model

Maak verder kennis met de Case 836 C grader

Wie een groot oppervlak aarde of grond te egaliseren heeft, is op zoek naar een professionele grader. Dit soort machines heeft geen kind aan het effenen van grote oppervlaktes en maakt dit werk een pak makkelijker.

In het assortiment van Key-Tec hebben we graders voor alle toepassingen. Deze Case 836 C is de kleinste. We bekijken hem wat meer in detail hieronder.

 

De Case 836 C ontleed

Hoe groot is ‘de kleinste grader in ons assortiment’ nu precies? De 836 C weegt zo’n 12,5 ton en meet 2,3 meter breed, 3,59 meter hoog en is 7,7 meter lang. Toch best een groot toestel. Die wordt aangedreven door een 190 pk sterke T4 - NEF 6 cilinder motor.

Dankzij de speciale “creep mode drive” functie werkt u met dit toestel precies op elke mogelijk snelheid. Deze machine komt bovendien met een zeswielaandrijving, waardoor ook héél moeilijk terrein moeiteloos geëffend wordt.

 

Gebruiksgemak hoog in het vaandel

Een doortastende machine, dat is de 836 C van Case Construction, maar daar heeft u helemaal niets aan als u het niet lang uithoudt in een oncomfortabele cabine. Gebruikerscomfort is echter iets wat de Amerikaanse fabrikant hoog in het vaandel draagt. Ze werkten dan ook een ergonomische cabine uit, volledig uitgerust met intuïtieve besturing, vlotte zichtbaarheid, verwarming en de nodige hydrauliek om alles vlot te laten verlopen.

Bij Case is geen enkel toestel enkel in een standaard versie te verkrijgen. Veel onderdelen zijn te verstellen of aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Bovendien zijn er voldoende accessoires voor handen om het toestel helemaal aan te passen aan de uit te voeren taak. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Request a quote