Manitou MLA 4-50 H

Specificaties

Brand: Manitou
Type: MLA 4-50 H
Capacity (kg): 1839
Weight (kg): 2790
Width (m): 1.02
Height (m): 2.32
Transport length (m): 3.55
Power (pk): 50
Transmission: Hydrostatisch
Motorization: Perkins
Information: Nieuw model

Manitou MLA 4-50 H aankopen?

De Manitou MLA 4-50 H is een krachtige en veelzijdige kniklader, speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in de bouwsector. Met een capaciteit van 1839 kg behoort dit toestel tot de krachtpatsers in zijn categorie.

Zelf weegt deze machine 2790 kg. Het is dan ook één van de grotere knikladers uit ons assortiment. Met een breedte van 1.02 meter, hoogte van 2.32 meter en lengte van 3.55 meter is dit dan ook best een stevig beest. Wel eentje dat je vrij breed kan inschakelen op de werf. Met zijn Yanmar motor (goed voor 50 pk) en hydrostatische transmissie is de Manitou MLA 4-50 H makkelijk te besturen in plaatsen waar je niet per se heel ruim kunt manoeuvreren.

De Manitou MLA 4-50 H is dan ook uiterst geschikt voor allerlei soorten karweien; zoals grondverzet, materiaaltransport, het verplaatsen van machines en het uitvoeren van verschillende soorten grondwerkzaamheden. Bovendien is deze kniklader ook uit te rusten met verschillende accessoires .Denk aan een graafbak, vork of klem, waardoor deze multifunctioneel inzetbaar is.

In termen van veiligheid, spreken we over een betrouwbare machine. De Manitou MLA 4-50 H is dan ook uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën zodat je altijd en overal stabiel aan de slag kan.

Request a quote