Case TV450B

Specificaties

Brand: Case
Type: TV450B
Width (m): 1.94
Height (m): 2.04
Transport length (m): 3.66
Max. dumping height (m): 2.65
Tipping load (t): 4.09
Weight (t): 4.54
Motorization: FPT Stage 5
Information: Nieuw model

De Case TV450B anders bekeken

De Case TV450B is een krachtige en veelzijdige schranklader, de grootste uit ons gamma en speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in de bouwsector.

Met een breedte van 1.94 meter, een hoogte van 2.04 meter en een transportlengte van 3.66 meter, blijft deze machine vrij compact qua bouw. Toch is ze geschikt voor het zwaardere werk en kan ze ingezet worden bij een breed scala aan toepassingen. Daar zorgt de maximale capaciteit van 4,09 ton voor. Je stort bovendien lasten tot op een hoogte van 2,65 meter. Niet mis, toch? Zelf weegt het toestel dan ook een slordige 4,5 ton.

Om dit alles in goede banen te leiden, werd dit model uitgerust met een FPT Stage V motor, goed voor 90 pk. Vlot te besturen, ook in minder toegankelijke werven waar maar weinig manoeuvreerruimte is.

Standaard geniet je als bestuurder van een aangename stoel, verstelbaar en met goede ophanging. Je kijkt makkelijk 360° om je heen én beschikt over een achteruitrijcamera. De cabine is verder uit te rusten met een aantal handige opties die je het leven eenvoudiger maken, zoals airconditioning en verwarming, evenals een Bluetooth-radio en een 8 inch lcd-scherm voor eenvoudige bediening.

Request a quote