Manitou MT 933 EASY

Specificaties

Brand: Manitou
Type: MT 933 EASY
Capacity (kg): 3300
Weight (kg): 7145
Width (m): 2.33
Height (m): 2.3
Transport length (m): 4.68
Power (pk): 75
Transmission: Koppelomvormer
Lift height (m): 9.07
Motorization: Deutz Stage V
Information: Nieuw model!

De Manitou MT 933 Easy voor jou binnenste buiten gekeerd

Wanneer we mensen een “compact toestel” aanraden, vrezen velen dat deze machines met zorg moeten worden behandeld en je er weinig mee kan... Niets is echter minder waar. Manitou bewijst al decennia lang dat compacte verreikers ook zware klussen aankunnen. Eén daarvan, de MT 933, stellen we hieronder graag aan u voor.

 

Wat zeggen de cijfers over de MT 933?

De Manitou MT 933 Easy is compact gebouwd, maar wat betekent dat nu precies? Dit toestel meet 2,33 meter breed, 2,3 meter hoog en 4,68 meter lang. Ongeladen weegt hij zelf 7,14 ton. Hij heft ongeveer de helft van zijn eigen gewicht, namelijk 3,3 ton en dit tot op hoogtes van net iets meer dan 9 meter!

De Deutz Stage V 3,6 liter motor zorgt voor 75 pk, wat op zijn beurt dan weer goed is voor een snelheid tot net geen 25 km/u. Verder werkt deze motor uiterst zuinig.

 

De MT 933 Easy: veiligheid en comfort

Dankzij de grote ramen heeft u een 360° zicht over uw omgeving wanneer u de MT 933 Easy bestuurt. Bovendien beschikt het toestel over de nodige FOPS - ROPS cab (level 2) veiligheidscertificaten om met een gerust gemoed aan de slag te gaan.

Binnen de cabine kunt u rustig aan de slag dankzij de geluidsisolerende afwerking. Met maximaal 79dB kunt u ook langere sessies afwerken. De uitschuifbare grijparm is dan weer uitgerust met hydraulische technologie, wat zorgt voor zeer vlotte en snelle bewegingen. U schuift de hele arm uit in zo’n 14 seconden, en trekt ze weer in in 8,8 seconden.

De bediening is eenvoudig aan te leren en werkt comfortabel. Alle knoppen en de JSM joystick bevinden zich binnen handbereik. Tot slot nog dit: u rust dit toestel eenvoudig uit met verschillende opzetstukken. Zo zet u dit toestel makkelijk in voor de meest uiteenlopende taken.

Offerte aanvragen