Manitou MLA 5-50 H

Specificaties

Marke: Manitou
Type: MLA 5-50 H
Kapazität (kg): 1880
Gewicht (kg): 2678
Breite (m): 1.33
Höhe: 2.29
Transportlänge: 3.79
Leistung (pk): 50
Energieübertragung: Hydrostatisch
Motor: Perkins
Informationen: Nieuw model

Manitou MLA 5-50 H aankopen bij Key-Tec

De MLA 5-50 H is een nieuw model kniklader uit het assortiment van de betrouwbare Franse toestelbouwer Manitou. Met een capaciteit tot 1880 kg is dit bovendien één van de sterkste toestellen uit ons gamma.

Zelf weegt de MLA 5-50H 2678 kg. Hij meet 1.33 meter breed en 2.29 meter hoog. De transportlengte bedraagt 3.79 meter. Deze kniklader is verder uitgerust met een Perkins motor met een vermogen van 50 pk, om de nodige power te voorzien.

Deze MLA 5-50 H kan in de meest uiteenlopende werven ingeschakeld worden voor hulp bij onder meer grondwerken, het verplaatsen van materialen, het aanleggen van rioleringen en het onderhouden van groen. De manoeuvreerbaarheid in beperkte ruimtes zijn hierbij een niet te versmaden pro.

De besturing heb je zo onder de knie en het switchen tussen de verschillende accessoires is kinderspel. Zit er een grasbak op, maar moet je wisselen naar een houtversnipperaar of veegmachine? Geen probleem. Gefikst in 2 minuten. Kortom: het gaat hier om een echte allrounder en een uitstekende keuze voor bouwbedrijven die op zoek zijn naar een nieuw model kniklader met een hoge capaciteit en een stevige prestatie.

Offerte aanvragen