Manitou dealer België

Key-Tec levert u met Manitou dé pionier en wereldmarktleider

In 1958 zag de eerste ruw-terrein heftruck van Manitou het levenslicht. Nu, meer dan 50 jaar later, is Manitou wereldleider op het gebied van verreikers en heftrucks voor alle soorten terrein en taken. Het Franse topmerk is uitgegrotied tot dé referentie voor al uw toepassingen in de bouwsector, land- en tuinbouw en de industrie. Als officieel verdeler van het Manitou gamma verkoopt en verhuurt Key-Tec zowel nieuwe als gebruikte verreikers, heftrucks en hoogwerkers.

 

Manitou knikladers

Het Franse Manitou richt zich graag op compacte toestellen, die toch het beste van zichzelf geven op moeilijker begaanbaar terrein. Een mooi voorbeeld daarvan zijn hun mini wielladers: de kniklader MLA reeks. Voorop gaat de Manitou MLA 3-35H, een compact, maar plichtbewust toestel dat zijn mannetje weet te staan in de meest uiteenlopende toepassingen voor de landbouw, of op kleine bouwwerven. Stuk voor stuk rust je de toestellen in deze reeks uit met klemmen, vorken, bakken en andere opzetstukken.

Kniklader kopen Kniklader huren

Manitou verreikers

Manitou beschikt over een indrukwekkend gamma top verreikers. Ze allemaal uitlichten is onbegonnen werk, dus beperken we ons hieronder tot een aantal van hun nieuwste modellen. Allemaal zijn ze uit te rusten met een hele resem accessoires. Zo maakt u deze multifunctionele machines nog veelzijdiger inzetbaar. 

Volledige huuraanbod Volledige koopaanbod

 

Manitou heftrucks

Manitou is gekend om hun robuuste heftrucks voor alle terreinen. Daarnaast zijn de industriële heftrucks van Manitou ideaal voor al uw toepassingen waarbij stabiliteit en snelheid cruciaal zijn.

Volledige huuraanbod Volledige koopaanbod

 

Manitou hoogwerkers

De hoogwerkers van Manitou blinken uit in veiligheid en hebben werkhoogtes tot wel 40 meter waarmee ze ideaal zijn voor elke klus.

Volledige huuraanbod Volledige koopaanbod

 

Manitou is de eerste van de klas

Voor al uw hijs-, hef- en hoogwerkertoepassingen zijn de Manitou machines de ideale oplossing dankzij een optimale combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. De verreikers blinken uit in hun veelzijdigheid, omdat Manitou ook een hele reeks accessoires produceert waarmee u uw multifunctionele machine nog veelzijdiger kunt inzetten. Dit komt uw efficiëntie zeker ten goede! De hoogwerkers brengen u op een veilige manier naar de gewenste hoogte.

Daarnaast zijn de industriële heftrucks van Manitou (diesel, elektrisch of gas) ideaal voor al uw toepassingen waarbij stabiliteit en snelheid cruciaal zijn. Ze zijn eenvoudig, degelijk en gebruiksvriendelijk. Het gamma semi-industriële en ruwterrein heftrucks vervolledigen het Manitou gamma. Deze machines werden ontworpen om in zware omstandigheden goed te presteren. Door de jaren heen heeft Manitou de know-how opgebouwd om u de topkwaliteit aan te bieden die u nodig heeft om uw bedrijfprocessen optimaal te laten verlopen. Wij bij Key-Tec hebben de expertise om u het meest geschikte Manitou model te adviseren.

Om te voldoen aan de wensen van de klant zijn de machines van Manitou beschikbaar in verschillende configuraties. Bij Key-Tec zetten wij ons dagelijks in om u de beste kwaliteitsmachines en een goede dienstverlening te bieden. Wilt u een Manitou machine huren? Bekijk dan zeker de Key-Tec verhuurcatalogus. Wij verhuren het volledige Manitou-gamma.

 

Bekijk hier de website van Manitou: www.manitou.com

 

De Manitou Verreikers in beeld: