Manitou dealer België

Key-Tec levert u met Manitou dé pionier en wereldmarktleider

In 1958 zag de eerste ruw-terrein heftruck van Manitou het levenslicht. Nu, meer dan 50 jaar later is Manitou wereldleider op het gebied van verreikers en heftrucks voor ruw terrein, alsook de referentie voor al uw toepassingen in de bouw, de landbouw en de industrie. Als officieel verdeler van het Manitou gamma verkoopt en verhuurt Key-Tec zowel nieuwe als gebruikte verreikers, heftrucks en hoogwerkers.

 

Manitou verreikers

Voor deze verreikers zijn er een hele reeks accessoires beschikbaar waarmee u deze multifunctionele machines nog veelzijdiger kunt inzetten. 

Volledige huuraanbod Volledige koopaanbod

 

Manitou heftrucks

Manitou is gekend om hun robuuste heftrucks voor alle terreinen. Daarnaast zijn de industriële heftrucks van Manitou ideaal voor al uw toepassingen waarbij stabiliteit en snelheid cruciaal zijn.

Volledige huuraanbod Volledige koopaanbod

 

Manitou hoogwerkers

De hoogwerkers van Manitou blinken uit in veiligheid en hebben werkhoogtes tot wel 40 meter waarmee ze ideaal zijn voor elke klus.

Volledige huuraanbod Volledige koopaanbod

 

Manitou schaarliften

Met deze schaarliften brengt u moeiteloos uw mensen en materialen naar de gewenste hoogte. Vanuit de degelijke kooien van Manitou heeft u steeds volledige controle over de schaarlift.

Volledige huuraanbod Volledige koopaanbod

 

Manitou is de eerste van de klas

Voor al uw hijs-, hef- en hoogwerkertoepassingen zijn de Manitou- machines de ideale oplossing dankzij een optimale combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. De verreikers blinken uit in hun veelzijdigheid, omdat Manitou ook een hele reeks accessoires produceert waarmee u uw multifunctionele machine nog veelzijdiger kunt inzetten. Dit komt uw efficiëntie zeker ten goede! De hoogwerkers en schaarliften brengen u op een veilige manier naar de gewenste hoogte.

Daarnaast zijn de industriële heftrucks van Manitou (diesel, elektrisch of gas) ideaal voor al uw toepassingen waarbij stabiliteit en snelheid cruciaal zijn. Ze zijn eenvoudig, degelijk en gebruiksvriendelijk. Het gamma semi-industriële en ruwterrein heftrucks vervolledigen het Manitou gamma. Deze machines werden ontworpen om in zware omstandigheden goed te presteren. Door de jaren heen heeft Manitou de know-how opgebouwd om u de topkwaliteit aan te bieden die u nodig heeft om uw bedrijfprocessen optimaal te laten verlopen. Wij bij Key-Tec hebben de expertise om u het meest geschikte Manitou model te adviseren.

Om te voldoen aan de wensen van de klant zijn de machines van Manitou beschikbaar in verschillende configuraties. Bij Key-Tec zetten wij ons dagelijks in om u de beste kwaliteitsmachines en een goede dienstverlening te bieden. Wilt u een Manitou machine huren? Bekijk dan zeker de Key-Tec verhuurcatalogus. Wij verhuren het volledige Manitou-gamma.