De MLA 4-50H kniklader koop je bij Key-Tec

Mini wielladers, ook wel knikladers genoemd, zijn uitermate populaire toestellen bij mensen die actief zijn in de bouwsector en landbouw. Het zijn dan ook zeer veelzijdige toestellen die niet alleen stabiel werken op moeilijker terrein, maar ook vlot te manoeuvreren zijn. Wie bovendien kiest voor een toestel van het Franse Manitou, kan erop vertrouwen dat u een zeer betrouwbare machine heeft.

Toonbeeld van die degelijkheid is de MLA 4-50H! We stellen hem hieronder graag meer in detail aan u voor. Wilt u meteen meer informatie? Download dan de productfiche of neem meteen vrijblijvend contact met ons op via de knoppen hieronder. We bezorgen u graag een antwoord op al uw vragen, of een offerte op maat.

Productfiche Meer informatie

 

Een compacte kniklader waarop u kunt vertrouwen

De  MLA 4-50H wordt gerekend onder de compacte knikladers. Anderen noemen dit een shovel, mini wiellader of zelfs een laadschop. Vast staat dat het een veelzijdig toestel is dat compact gebouwd is, waardoor het eenvoudig manoeuvreert. Maar hoe compact is "compact" dan precies? De ML4-50H meet 1,33 meter breed, 2,54 meter hoog en 3,55 meter lang. Perfect dus om te gebruiken in loodsen, stalgebouwen of op kleine werven. Eenvoudig te transporteren, dat ook!

Ondanks dat dit toestel zelf zo'n 1,84 ton weegt, kan het toch zonder problemen 3,01 ton heffen. De graafarm zorgt voor een maximale graafdiepte van 2,74 meter en onder een hoek van 45° beschikt u over een storthoogte van 92 centimeter. Tel daar nog de nieuwste hydraulische technologie, een hydrostatische transmissie en de Stage 3A motor van Yanmar (goed voor 47 pk) bij en u beseft meteen dat dit een betrouwbare machine is.

Denkt Manitou ook aan u? De bestuurder?

Jazeker! Zowel op vlak van gebruiksgemak, als op vlak van comfort en veiligheid wordt maximaal rekening gehouden met de gebruiker van het toestel. Manitou zorgt namelijk voor een zeer intuïtief besturingssysteem dat iedereen snel onder de knie krijgt. U bestuurt het toestel dan ook met een joystick waardoor u zeer nauwkeurig kunt werken. Een ergonomische cabine en verstelbare stoel en besturingskolom zorgen voor een comfortabele houding, ook tijdens lange werkdagen. 

Veilig werken is zowat even belangrijk als comfortabel werken. Ook daar hebben ze bij de Franse toestelbouwer bij stilgestaan. De cabine beschikt namelijk over de nodige certificaten (ROPS - FOPS Level 1). U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw eigen veiligheid. Ook niet over die van mensen rondom het toestel trouwens. De cabine geeft namelijk een perfect 360° zicht op uw uit te voeren werken en nabije omgeving. 

Mini wiellader kopen of toch maar huren? Alles kan! 

Bij Key-Tec bieden we onze klanten graag de optie om te kopen of te huren. We hebben in beide gevallen een uitgebreid gamma, dat u via de knoppen hieronder makkelijk kunt terugvinden

knikladers kopen knikladers huren

 

U contacteert ons geheel vrijblijvend via het formulier hieronder