Case SR210B

Specificaties

Brand: Case
Type: SR210B
Width (m): 1.75
Height (m): 1.99
Transport length (m): 3.29
Max. dumping height (m): 2.49
Tipping load (t): 1.9
Weight (t): 3.16
Motorization: Perkins Stage 5
Information: Nieuw model

Case SR210B schranklader kopen

De Case SR210B schranklader is een krachtige en flexibele machine, speciaal ontworpen voor de bouw- en landbouwsector. Met een breedte van 1.75 meter, hoogte van 1.99 meter en transportlengte van 3.29 meter, is deze schranklader een vrij compacte machine die zich gemakkelijk verplaatst op krappe werven en in loodsen met beperkte manoeuvreerruimte.

De maximale storthoogte van 2.49 meter en kiplast van 1.9 ton maken deze machine ideaal voor het verplaatsen van grond, grondstoffen en zwaardere materialen. Omdat je dit toestel kunt uitrusten met een laadbak, maar ook met een vork, kun je er evengoed palletten mee vervoeren.

Eén van de voordelen van de Case SR210B schranklader is de krachtige Perkins Stage V motor. Deze levert een vermogen van 50 pk en zorgt voor een soepele aandrijving waarmee je vrij eenvoudig zware laste vervoert.

De Case SR210B schranklader biedt de bestuurder de nodige veiligheid. De verstevigde cabine biedt een goede zichtbaarheid op de werken en omgeving en is bovendien uitgerust met een achteruitrijcamera. De bestuurder zit op een comfortabele en verstelbare stoel. Je kan de cabine bovendien optioneel verder uitrusten met onder meer verwarming, air conditioning, een bluetooth radio en een LCD scherm.

Request a quote