Case Construction dealer

Key-Tec bouwt samen met Case Construction aan de toekomst

Reeds decennia lang ontwikkelt en produceert Case Construction sterke, kwalitatieve en betrouwbare machines. Met zowel een “Heavy” als een compacte lijn biedt Case Construction u een zo compleet mogelijk assortiment. Als officieel Case Construction dealer in België verhuurt en verkoopt Key-Tec u enkel de beste machines.

Het omvangrijke assortiment blaast u van uw sokkel

 

CASE CE wielladers

Dankzij de premium SCR motor technologie van de Case Construction wielladers levert de transmissie van de nieuwe motoren u een snellere acceleratie en snellere cylustijden wat resulteert in een hogere productiviteit en een lager brandstofverbruik.

De Versa-Boom koppeling van de compacte Case Construction wielladers biedt u een uitstekend bereik, zichtbaarheid en een nauwkeurige horizontale lift.

Volledige huuraanbod Volledige koopaanbod

 

CASE graaflaadcombinaties

De hoofdlijn van Case Construction biedt u zeer sterke prestaties, uitstekend comfort en een hoogwaardig bedienings- en onderhoudsgemak. Bovendien zijn de Case Construction graaflaadcombinaties zeer economische machines dankzij een laag brandstofverbruik en beperkte uitstoot. Daarnaast beschikt u steeds over een krachtige uitbreek en een grote lift capaciteit.

Volledige koopaanbod

 

CASE knik- en schrankladers

De knik- en schrankladers van Case Construction zijn krachtig aan de buitenkant en comfortabel aan de binnenkant. De cabines zijn 25% groter en bieden u de ruimste cabines op de markt met een uitstekende zichtbaarheid. Door de grote brandstoftank en laag brandstofverbruik kunt u de ganse dag draaien zonder bijtanken wat de productiviteit zal verhogen.

Volledige huuraanbod Volledige koopaanbod

 

 

RUPSKRANEN

Naast een grote graaf en lift capaciteit beschikken de Case Construction rupskranen over een intelligent hydraulisch systeem dat 5 energie besparende functies incorporeert die toedragen tot een substantieel lagere operationele kost en een verhoging in productiviteit. Anderzijds biedt de ruime cabine van de rupskranen u een optimale zichtbaarheid, lagere emissie van geluid en een eenvoudig te bedienen monitor in de cabine.

MINIGRAVERS

De Case Construction minigravers leveren u sterke prestaties in combinatie met een uitstekende stabiliteit en wendbaarheid in de kleinste ruimtes. U kunt rekenen op de betrouwbare motoren en sterke hydraulica om uw productiviteit te optimaliseren. Bovendien is het dagelijks onderhoud van deze minigravers snel en eenvoudig. Voor het onderhoud kunt u steeds beroep doen op het Key-Tec service team.

 

BANDENKRANEN

De bandenkranen van Case Construction bieden u een grotere lift en betere graaf prestaties met de compacte bovenstructuur en het goed uitgebalanceerd design. Het modulair design van het chassis zorgt ervoor dat u kunt kiezen tussen stabilisatoren, een dozer blad of een combinatie van beide. De cabine verschaft u een uitzonderlijke zichtbaarheid, stabiliteit en beweegbaarheid dat u toelaat zelf in de kleinste ruimtes optimaal te werken.

Naast de verkoop van nieuw materiaal kunt u bij Key-Tec tevens terecht voor een uitgebreid gamma aan tweedehands Case Construction machines. Wenst u liever een model te huren? Bekijk dan zeker de verhuurcatalogus of ontdek het nieuwe concept uurverhuur voor wielladers en rupskranen waarbij u voor al uw locaties in België 1 zelfde tarief per uur betaalt.