Voor de tweede maal is KEY-TEC aanwezig, met een eigen stand, op dé landbouwbeurs van Vlaanderen, Agriflanders 2023!

Op 12, 13, 14 en 15 januari 2023 is Flanders Expo Gent opnieuw het decor van Agriflanders, de grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs. Deze tweejaarlijkse vakbeurs focust op de veeteelt (pluimvee-, varkens- en rundveehouderij) en de mechanisatie. Naar goede gewoonte is ook KEY-TEC van de partij. We verwelkomen je in januari graag op onze stand: hal 2, stand 2331!

Wat mag je verwachten?

  • Voorstelling van het nieuwe CastLoaders minilader gamma.
  • Case Construction: D-serie minigravers en compacte wiellader
  • Manitou: Ultra Light Manitou (ULM412) verreiker en MLA kniklader
  • CMC: spinhoogwerker S15

Praktische info:

Wanneer

  • Donderdag 12 januari t.e.m. zondag 15 januari 2023,
    elke dag van 10.00 tot 18.00u

Locatie

  • Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent

CMC Spinhoogwerkers

Key-Tec is dealer van CMC spinhoogwerkers in België. CMC is marktleider op het gebied van autohoogwerkers en spinhoogwerkers. We hebben een divers aanbod, zodat u voor elke klus de juiste machine kunt inzetten.

Eenmaal geïnstalleerd kunt u veilig en stabiel werken op hoogtes tussen de 13 en 41 meter. Deze toestellen worden ingezet in de meest uiteenlopende sectoren, gaande van de tuinbouw tot de industriebouw.

Bent u op zoek naar een toestel met hoog bereik voor het snoeien en verzorgen van hoge hagen en bomen?
Kom dan zeker eens langs op onze stand voor meer informatie.

Case Construction minigravers

Case Construction Equipment heeft begin mei 2022 de nieuwe D-serie minigravers gelanceerd in Europa, met 20 modellen van 1 ton tot 6 ton, inclusief 2 elektrische modellen. Naast het assortiment met een complete reeks machines die een oplossing bieden voor elke behoefte van de klant, is elke nieuwe minigraafmachine uit de D-serie uitgerust met de nieuwste technologie, functies en uitrustingsstukken voor alle markten en toepassingen.

CastLoaders miniladers

Mini knikladers zijn toestellen die in de meest uiteenlopende sectoren ingezet worden, van de land- & tuinbouw tot in de openbare sector en bouwindustrie. Deze toestellen van de Italiaanse topbouwer CastLoaders zijn multifunctioneel, betrouwbaar én gebruiksvriendelijke. Dankzij een enorme resem aan mogelijke opzetstukken, kan je ze gebruiken voor graafwerken, het dragen van lasten, maar ook voor het planten van bomen, maaien, onderhoud en zoveel meer. 

Manitou kleine verreiker en kniklader

Voor al uw hijs-, hef- en hoogwerkertoepassingen zijn de Manitou machines de ideale oplossing dankzij een optimale combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. De verreikers blinken uit in hun veelzijdigheid, omdat Manitou ook een hele reeks accessoires produceert waarmee u uw multifunctionele machine nog veelzijdiger kunt inzetten. Dit komt uw efficiëntie zeker ten goede! De hoogwerkers brengen u op een veilige manier naar de gewenste hoogte.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie terug te zien van donderdag 12 januari t.e.m. zondag 15 januari 2023!

Tot in Flanders Expo?