Machines voor de tuinbouw

In het aanbod van Key-Tec vindt u de meest uiteenlopende machines die kunnen worden ingezet in verschillende sectoren. Zo bieden wij toestellen aan voor de landbouwindustrie of bouwsector, maar ook voor de tuinbouwsector hebben wij alles in huis. We stellen hieronder alvast een deel van ons gamma aan u voor.

Bent u hovenier of actief in de tuinbouw? Dan vindt u zeker uw gading in deze machines.

Minigravers voor de tuinbouw

De compacte minigravers van Case Construction in het gamma van Key-Tec hebben stuk voor stuk een gewicht tussen één en acht ton en zijn hiermee ideaal voor het fijnere graafwerk. Deze toestellen laten zich bovendien vlot onderhouden en hebben een zeer intuïtieve besturing. Hierdoor ligt de leercurve laag en is iedereen in staat deze toestellen snel onder de knie te krijgen.

Ondanks de compacte bouw boeten deze toestellen op geen enkel moment in aan productiviteit en kracht. Daar zorgen alvast de solide motoren en hydraulicatechnologie voor. We stellen er hieronder alvast een drietal aan u voor.

Heftrucks voor moeilijker begaanbaar terrein

Voor deze heftrucks van het Franse Manitou is moeilijker begaanbaar terrein en zwaarder werk geen opgave, maar kinderspel. De compacte toestellen blijven stabiel dankzij een verbeterde tractie, ook op ruwere ondergrond. Met een capaciteit van twee tot zeven ton en lifthoogte tot op vier meter is er niets wat deze machines niet aankunnen. Ontdek het aanbod hier. Hieronder laten we jullie alvast kennis maken met drie telgen uit de reeks. Deze toestellen staan gerangschikt van groot naar klein. 

Knikladers of hoftracs

Knikladers vind je in allerlei vormen en maten. Bij Key-Tec bieden we er zowel te koop als te huur aan. Hun bereik varieert tussen net geen drie en ruim vijf meter. Bovendien zijn deze machines uiterst wendbaar en dus zeer geschikt voor kleinere ruimtes.

Deze compacte knikladers zijn dan ook perfect voor grondwerken. Hun kleine draaicirkel wordt zonder problemen gecombineerd met een groot vermogen waardoor deze toestellen zeer polyvalent ingezet kunnen worden. De capaciteit in het aanbod bij Key-Tec varieert tussen 800 kilogram en 3,3 ton!

Compacte wielladers van Case Construction

Case Construction biedt, naast de eerder vernoemde minigravers, ook compacte wielladers aan die zeer geschikt zijn voor kleinere kiptoepassingen. Met een capaciteit variërend tussen drie en 4,5 ton, is er alvast weinig dat deze machines niet aankunnen. Voor grondverzetswerken zit u alvast gebeiteld met deze toestellen. We stellen er opnieuw drie aan u voor. Opnieuw staan ze op volgorde van capaciteit.

Kleinere verreikers met een reikwijdte tot vier meter

In het gamma van Key-Tec vinden we verreikers met allerlei reikwijdtes. De meest compacte verreikers reiken tot vier meter ver. Deze kleinere, "mini verreikers" koppelen hun kleine bouw aan een groot vermogen en zijn daardoor perfect voor toepassingen op werven met een beperkte bewegingsruimte, alsook de tuinbouw.

Met deze machines is het zeer eenvoudig manoeuvreren. Het liften en transporteren van uw materialen wordt kinderspel en dit met een capaciteit vanaf 2 ton. Hieronder laten we u kennismaken met twee mini verreikers, alsook met een groter model, de Manitou MLT 625. 

Voor het zwaardere werk: bulldozers van Case Construction

Tot slot, voor zij die toestellen zoeken die het zwaardere werk niet schuwen, biedt Key-Tec u de krachtige bulldozers van Case Construction aan. Deze toestellen behoren tot de krachtigste van de markt. Verder zijn deze bulldozers eenvoudig te onderhouden, zuinig en veilig, met een goede zichtbaarheid tijdens de bediening.

Spinhoogwerkers van CMC voor het snoeien van de hoogste toppen

Wie werkt in de tuinbouw of het onderhoud van tuinen, krijgt ook te maken met behoorlijke uitdagingen. Boomverzorging, onderhoud of snoeiwerken aan hoge hagen en bomen zijn vaak niet evident. Er kan hierbij gekozen worden voor een klimsysteem, maar het is veel eenvoudiger deze werken uit te voeren met een betrouwbare hoogtewerker. 

Bij Key-Tec bieden we een aantal zeer betrouwbare en stabiele spinhoogwerkers van het topmerk CMC aan. We stellen er opnieuw een paar aan u voor.

Indien u interesse heeft in één van deze toestellen voor uw tuinbouwbedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met Key-Tec. Wij bekijken graag welk toestel het beste past bij uw werkzaamheden. 

Contacteer ons:

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: