Grondverzetmachines kopen of huren bij Key-Tec

Met de grondverzetmachines van Key-Tec wordt het kinderspel om letterlijk bergen werk te verzetten. Grote zandpartijen verplaatsen of graafwerken uitvoeren wordt in het vakjargon “grondverzet” of “grondwerk” genoemd. Het is vaak voorbereidend werk op een bouwwerf en is ook geregeld vereist bij openbare werken, zoals wegenbouw. Er is professioneel materiaal nodig om dit goed aan te kunnen pakken en grond aan- of weg te voeren.

Bij Key-Tec in Moerbeke hebben we de juiste machines. We stellen ze hieronder aan jullie voor.

 

Verhuur Grondverzetmachines

Voor grondverzet verhuur bent u bij Key-Tec aan het juiste adres. Machines voor grondverzet huren kan bij Key-Tec namelijk zowel op korte- als op langere termijn. Om dit type werken uit te voeren heb je verschillende types machines nodig: gravers, bulldozers, dumpers en zoveel meer. Gelukkig zitten ze allemaal in ons assortiment. We lichten er hieronder een aantal voor jullie uit. Klik zeker door voor meer details. 

Heeft u nog vragen over verhuur van grondverzetmachines? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Grondverzetmachines kopen

Bij Key-Tec bieden we allerlei grondverzetmachines te koop aan.  grondverzet verhuur bent u bij Key-Tec aan het juiste adres. Een grondverzetmachine huren kan bij Key-Tec namelijk zowel op korte- als op langere termijn. Om dit type werken uit te voeren heb je verschillende types machines nodig: gravers, bulldozers, dumpers en zoveel meer. Gelukkig zitten ze allemaal in ons assortiment. We lichten er hieronder een aantal voor jullie uit. Klik zeker door voor meer details.

Zoekt u een specifieke grondverzetmachine? Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie of advies op maat.

 

Gebruikte Grondverzetmachines kopen: tweedehandstoestellen

Eerder op zoek naar een tweedehands grondverzetmachine? Ook dan kunt u bij Key)Tec terecht. Wij bieden goed onderhouden gebruikte grondverzetmachines aan. Ons aanbod wijzigt constant, dus neem zeker af en toe een kijkje om op de hoogte te blijven van ons gamma.

 

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: