Tuinbouwmachines voor tuinaanemers

Tuinaannemers hebben professioneel en specifiek materiaal nodig om hun job te kunnen uitoefenen. Dit gaat vaan graafmachines, tot hoogwerkers en verreikers. Machines die stuk voor stuk een unieke functie hebben, gaande van het snoeien van bomen, tot het verplaatsen van grote partijen zand. Key-Tec verkoopt en verhuurt al deze machines al jarenlang en weet ondertussen perfect waarnaar tuinbouwers en -aannemers op zoek zijn. 

hieronder stellen we een greep uit ons assortiment aan u voor.  

Welke machines heeft een tuinaannemer nodig en waarop moet u letten?

Tuinbouwers en tuinaannemers zijn - zoals we hierboven al aanhaalden - op zoek naar verschillende type toestellen. Minigravers, spinhoogwerkers en kleine verreikers zijn echter de meest populaire. Met deze toestellen kunt u zowel grondverzetswerken uitvoeren, als bomen en hagen snoeien op grotere hoogte.

Al deze toestellen komen in verschillende maten en uitvoeringen. Wat ze wel gemeen hebben: uw veiligheid en gebruiksgemakt moeten steeds voorop staan. Het belangrijk dat u gaat voor toestellen die eenvoudig te besturen zijn, makkelijk te onderhouden blijven en die de nodige certificeringen hebben. Kies bovendien voor machines die stabiliteit bieden, ook op oneffen terrein, die stevig gebouwd zijn en tegen een stootje kunnen, maar ook voor voldoende power, capaciteit en bereik voor de taken die u voor ogen heeft.

Tot slot staat u ook best even stil bij het gemak waarmee u deze toestellen transporteert van werf naar werf. En wat als u aan de slag moet in kleine tuinen of op heel druk aangeplante domeinen? Dan kiest u beter voor een vlot te manoeuvreren machine. Kortom: er spelen heel wat factoren mee bij het kiezen van de beste machines. Onze medewerkers hebben echter voldoende ervaring. Contacteer ons vrijblijvend, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Hieronder lichten we een aantal types toestellen verder uit. 

Verhuur spinhoogwerkers voor tuinaannemers

Spinhoogwerkers zijn zeer compacte toestellen die toch een groot bereik hebben. Ze plooien eenvoudig op en zijn zo makkelijk te transporteren. Met deze hoogtewerkers snoeit u probleemloos hogere bomen en hagen.
Wanneer u slechts sporadisch gebruik maakt van zo'n hoogtewerkers, dan kan het volstaan te huren. Hiervoor kunt u probleemloos terecht bij Key-Tec. Wij verhuren namelijk spinhoogwerkers voor zowel korte- als langere periodes (van één dag tot vijf jaar). Al onze toestellen zijn perfect onderhouden en hebben een bereik dat varieert tussen 15 en 28 meter. We tonen u hieronder alvast drie machines uit ons gamma: 

Heeft u verdere vragen over deze toestellen of over onze verhuurvoorwaarden? Neem dan meteen contact met ons op.

 

Verkoop van spinhoogwerkers voor tuinaannemers

Wie vaker gebruik gaat maken van een hoogwerker, kan kiezen een toestel te kopen en ook dan bent u bij Key-Tec aan het goede adres. Zoals u in ons verkoopaanbod ziet, is dit gamme nog groter. U vindt er hoogtewerkers met een bereik tot 41 meter. We stellen er opnieuw graag drie aan u voor : 

Ook wanneer u over deze toestellen vragen heeft, kunt u ons steeds contacteren.

Verhuur graafmachine voor tuinbouw en tuinaanemers

Compacte graafmachines zijn onontbeerlijk in de tuinbouw. Geulen of vijvers uitgraven, bomen planten... Stuk voor stuk taken waarbij een hoop grond moet worden verzet. Een betrouwbare graafmachine, die bovendien compact genoeg is om vlot te manoeuvreren in tuinen, is dan ook totaal geen overbodige luxe. Gelukkig vindt u in het gamma van Key-Tec voldoende toestellen om u uit de nood te helpen. We lichten er alvast drie toe: 

Mocht u vragen hebben over deze toestellen, of over ons verhuurvoorwaarden, contacteer ons dan meteen.

Minigraver kopen voor tuinbouw

Wie liever een eigen toestel aankoopt, in plaats van huurt, kan ook bij ons terecht. In ons verkoopassortiment vindt u een aantal hele mooie kleine graafmachines van het wereldwijde geroemde Case Construction. Deze toestelbouwer heeft steeds oog voor zowel uw veiligheid als uw gebruikscomfort. We stellen er opnieuw een drietal aan u voor: 

Vragen hierover? Stel ze ons!

 

Verhuur van compacte verreikers voor tuinbouw

Wie tuinbouwmachines zegt, denkt ongetwijfeld ook aan verreikers. Deze multi-inzetbare toestellen zijn uit te rusten met een hele resem opzetstukkken, gaande van laadbakken, tot grijparmen of palletdragers. Hierdoor zijn ze zowel geschikt voor het verplaatsen van lasten, als voor het stapelen en grondverzet. We hebben kleine verreikers met een werkhoogte tot vier meter en grotere verreikers met een werkhoogte tussen 5 en 10 meter. We lichten er hieronder ook een paar uit. Van links naar rechts ziet u toestellen met een steeds groter bereik:  

Zit u met vragen over deze toestellen? Contacteer ons dan meteen.

Verkoop van kleine verreikers voor de tuinbouw

Een compacte verreiker is zo veelzijdig dat u die ongetwijfeld vaak zal gebruiken als tuinaannemer. Wanneer dit het geval is, valt het te overwegen er een aan te kopen. In ons brede assortiment vindt u opnieuw zowel toestellen met een bereik tot 4 meter, als een reikwijdte tot 10 meter

CONTACTEER ONS wanneer u meer informatie wil.

 

Gebruikte tuinmachines

Wenst u een eigen toestel aan te kopen, maar gaat u liever voor een degelijk onderhouden tweedehandstoestel? Dat begrijpen wij. In ons steeds wijzigende aanbod, vindt u ongetwijfeld uw gading. U vindt onze spinhoogwerkers, verreikers en minigravers hier

Voor al uw vragen: neem vrijblijvend contact

Iedereen heeft andere wensen, vragen en budgetten. Bovendien is ons aanbod zeer gevarieerd en ruim. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wenst u een prijsinschatting op maat? Neem dan zeker contact met ons op via onderstaand formulier. 

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: