Belgian Roof Day - 20/10/23

Belgian Roof Day, de beurs die vroeger bekend stond als de ‘Dag van het Dak’, is de niet te missen afspraak voor de sector van dak- en dichtingswerkers. KEY-TEC is aanwezig met een eigen stand. Graag nodigen we jullie uit voor een bezoek aan onze stand (44). Ons toegewijde verkoopsteam staat klaar om u van alle benodigde informatie te voorzien.

In de drie beurshallen krijgt de bezoeker een compleet beeld van alles wat er leeft in de markt van de hellende- en platte daken. Belgian Roof Day stelt zichzelf namelijk als ambitie om een compleet beeld te geven van de volledige dakensector. Architecten, voorschrijvers, maar vooral vakmannen kunnen er kennis maken met de nieuwigheden van alle toonaangevende fabrikanten uit de sector.

Op de beurs vindt ook dit jaar weer een wedstrijd plaats voor jonge dakdekkers. De beste jonge dakdekkers in de categorieën ‘plat dak’ en ‘hellend dak’ krijgen er de kans om hun kunnen te tonen.

Hoe kan je de beurs bereiken:

Brussels Kart Expo
Alfons Gossetlaan 9
1702 Groot-Bijgaarden

Openingsuren:

De beurs gaat door op vrijdag 20 oktober  2023 en is geopend van 9 uur tot 19 uur. Er is een open bar van 10 uur tot 19 uur. De foodstands zijn geopend van 10 uur tot 15 uur en van 16 uur tot 18 uur.

Toegangsbewijs:

De toegang tot de beurs is volledig gratis. Vooraf inschrijven via de website is verplicht. Na inschrijving ontvangt u via e-mail een persoonlijk e-ticket met QR-code. Breng dit ticket geprint mee of laat de barcode scannen vanop uw smartphone.

Meer info:

https://www.belgianroofday.be/

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: