InterSolution 2022 in Flanders Expo Gent

Op woensdag 19 en donderdag 20 januari 2022 vindt in Flanders Expo Gent de 10e editie plaats van InterSolution, dé netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux.

Het succes van editie 2020 bevestigt de definitieve doorbraak van zonne-energie in de Benelux. De aandacht voor zonne-energie neemt alleen maar toe en bedrijven investeren steeds meer in solaroplossingen. Zonne-energie is én blijft de toekomst.

Toonaangevende leveranciers uit heel Europa demonstreren er hun laatste nieuwigheden op het vlak van zonnepanelen en energieopslag, montagesystemen en regeltchnieken, en software en monitoring. Een bezoek aan InterSolution is daarom nuttig voor élke professional die met de solar business in aanraking komt, zoals installateurs, elektriciens, aannemers, dakwerkers, loodgieters en architecten.

KEY-TEC is aanwezig met een stand waar u meer info kan verkrijgen over ons verhuuraanbod van bouwmachines ter ondersteuning van al uw bouwprojecten. Bezoek ons op stand 8513. (Gratis toegangscode: SE10072135)

KEY-TEC, uw partner in machineverhuur voor het plaatsen van zonnepanelen!

Bekijk hieronder enkele sfeerbeelden van de vorige editie:

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: