Case introduceert 20 nieuwe minigravers!

CASE Construction Equipment heeft vorige week de nieuwe D-serie minigravers gelanceerd in Europa, met 20 modellen van 1 ton tot 6 ton, inclusief 2 elektrische modellen.

Case Construction Equipment heeft begin mei 2022 de nieuwe D-serie minigravers gelanceerd in Europa, met 20 modellen van 1 ton tot 6 ton, inclusief 2 elektrische modellen. Naast het assortiment met een complete reeks machines die een oplossing bieden voor elke behoefte van de klant, is elke nieuwe minigraafmachine uit de D-serie uitgerust met de nieuwste technologie, functies en uitrustingsstukken voor alle markten en toepassingen.


Deze veelzijdige, wendbare en marktleidende machinereeks wordt ondersteund door superieure onderhoudsgemak en betrouwbaarheid, waardoor de uptime, productiviteit en winstgevendheid voor klanten worden geoptimaliseerd. Bovendien wordt het Europese assortiment minigraafmachines uit de Case D-serie vervaardigd in speciale fabrieken in Italië, waarbij wordt geprofiteerd van de synergieën van innovatie, technologie, expertise en productie die volgen op de overname van Sampierana (Eurocomach) door CNH Industrial in 2021.

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: