CMC ONTHULT DE NIEUWE CMC I23. (Elektrisch is geïsoleerd tot 46 kV)

 

Veiligheid kan nooit te veel zijn als het gaat over hoogwerkers. Als er iemand is die veiligheid goed kent, dan is het wel CMC, een van de meest innovatieve merken onder de fabrikanten van spinhoogwerkers. CMC staat op het punt om de CMC i23 op de markt te presenteren, het eerste model van een nieuw tijdperk uit zijn gloednieuwe "i"-serie, die elektrisch is geïsoleerd tot 46 kV.  

Volgens het laatste IPAF Security Global Report is elektrocutie de tweede meest voorkomende oorzaak van dodelijke ongevallen voor gebruikers van hoogwerkers. Het risico op elektrocutie treft niet alleen degenen die aan midden- en hoogspanningsleidingen werken, maar ook degenen die zich in de buurt bevinden. In feite neemt het risico op elektrocutie toe bij het verkleinen van de afstand tot de elektrische lijn.

De i23 van CMC is ontworpen om het risico op elektrocutie te verminderen en dankzij het gebruik van een sterk isolerend glasvezelmateriaal voor de mand met één zitplaats, de speciale isolerende fiber-inserts die op het antennegedeelte zijn geïnstalleerd en een speciale niet-geleidende olie gebruikt in het hydraulisch systeem. Het i23-platform garandeert maximale veiligheid bij het manoeuvreren. “We praten meestal niet over veiligheid omdat we het als een onmisbare vereiste beschouwen voor onze platforms – zegt Alessandro Mastrogiacomo, Sales Director van CMC – Met de i23 hebben we echter echt ons best gedaan om een ​​innovatief antwoord te geven op een specifiek veiligheidsverzoek van veel gebruikers”.

TECHNISCHE DATA

  • Maximale werkhoogte 22,8 m
  • Maximale werkbereik 10 m
  • Maximale mand capaciteit 180 kg
  • Afmetingen kooi 0,6 x 0,6 x 1,1 m
  • Kooirotatie +/-90°   
  • Totaal gewicht 3930 kg

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: