Case 1150 M

Specificaties

Marque: Case
Type: 1150 M
Poids (kg): 14122
Largeur (m): 3.05
Hauteur (m): 2.95
Longueur de transport (m): 6.15
Puissance (pk): 127
Motorisation: T4i FPT 6,7L
Informations: New model

Wij stellen u graag de Case 1150M bulldozer voor

Bulldozers vindt u in alle maten, soorten en van allerlei producenten. Bij Key-Tec kiezen we voor de bulldozers van het absolute topmerk Case Construction. Zij bieden namelijk een mooie reeks toestellen voor de meest uiteenlopende toepassingen aan. De kleinste telg uit deze M-reeks, is de 1150M en die stellen we hieronder graag uitgebreider aan u voor.

 

Een compacte bulldozer met de nodige power

‘Compact’ is een nogal relatief begrip in de wereld van de bulldozer. Dit type toestel is namelijk een ware krachtpatser. De Case 1150M is geen uitzondering. Deze machine meet dan ook 3,05 meter breed, 2,95 meter hoog en 6,15 meter lang. Allemaal goed voor een operationeel gewicht van maar liefst 14,122 ton.

Deze bulldozer maakt deel uit van de nieuwe M reeks en die is uitgerust met een Selective Catalytic Reduction (SCR) Tier 4 motor. Deze levert 127pk en een verbeterde brandstofefficiëntie. Tot slot zorgt deze motor voor een lager profiel van de motorkap, wat resulteert in een betere visibiliteit. Een krachtpatser dus, maar zonder de veiligheid uit ’t oog te verliezen.

 

Eindeloze mogelijkheden met de 1150M van Case Construction

Door de krachtige motor beschikt u over de nodige power: een trekkracht van niet minder dan ruimt 21,7 ton. Die zorgt op zijn beurt dat er maar weinig klussen zijn die de 1150M uit de weg moet gaan. Alles aan het toestel is bovendien zo uitgewerkt dat u er productiever mee aan de slag kunt. U, als bestuurder, geniet namelijk van een stillere cabine, afstelbare en intuïtieve besturing, eenvoudig onderhoud, perfecte visibiliteit en radio.

Een goed geïsoleerde cabine zorgt dat u er moeiteloos uren doorbrengt en de eenvoudig te bereiken onderdelen zorgen dat onderhoud kinderspel wordt.

Citation requise

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: