Case CX15EV

Specificaties

Marque: Case
Type: CX15EV
Largeur (m): 0,79-1,05
Hauteur (m): 2.3
Puissance (pk): 22
Max. hauteur de déversement (m): 2,29-2,38
Poids (t): 1.32
Max. profondeur de fouille (m): 2,05-2,18
Motorisation: 100% elektrisch (IPM)
Informations: Nieuw model 2022-2023

Case CX15EV: een minigraver met maximale inzetbaarheid

De nieuwe reeks mini graafmachines van Case Construction is opnieuw een magistraal staaltje techniek van deze Amerikaanse toestelbouwer. Compact gebouwde minigravers die presteren op een elektrische batterij en toch multifunctioneel ingezet kunnen worden in de landbouw- en bouwsector. Wij stellen je voor aan de CX15EV, een van de meest betrouwbare elektrische graafmachines die je momenteel op de markt vindt.

De cijfertjes achter de CX15EV

Elektrisch aangedreven voertuigen zijn meer dan ooit de toekomst, niet enkel in de wereld van personenwagens, maar zeker ook in de bouwsector. Daar is deze elektrische minigraver een perfect voorbeeld van. Dit toestel beschikt over een vermogen van 22 pk en dat dankzij de 100% elektrische IPM motor. 

We hebben het steeds over een compacte minigraver, maar hoe compact is dat precies? Dit toestel meet 2,3 meter hoog en 79 tot 105 cm breed (afhankelijk van het gekozen onderstel). De arm meet 102 tot 115cm lang. Aan jou de keuze! Dit zorgt voor een graafdiepte van 2,05 tot 2,18 meter en een storthoogte tot 2,29 of 2,38 meter. 

Wat presteert een elektrische minigraver? 

Veel, zo blijkt. Met dit toestel hoef je niet aan power in te boeten om een “groene” keuze te maken. Je kiest bewust voor een veelzijdig toestel dat bovendien onze planeet ontziet. De 16 kW elektromotor zorgt ervoor dat je helemaal niet genoegen moet nemen met minder kracht en mogelijkheden. De batterij laadt je op met de interne lader of een externe snellader. 

Maar, de vraag die op ieders lippen brandt: hoe lang kan je aan de slag met zo’n elektrische graver? Onder normale omstandigheden kan deze machine zo’n 8 uur autonoom aan de slag. Bovendien laadt je hem met de snellader al helemaal op in zo’n 90 minuten. Verrassend snel toch? Bovendien kies je voor een zeer vlot te besturen toestel dat zéér fijn werkt in een kleine werf. Zijn korte zwenkradius zorgt bovendien voor een optimale manoeuvreerbaarheid in kleine ruimtes. 

Kortom: goed voor het milieu, amper geluidsoverlast, lagere onderhoudskosten… Dit toestel is een verademing voor elke bouwondernemer. Bovendien reken je wél nog steeds op de hoge veiligheidseisen die Case Construction stelt aan al haar toestellen én kan je kiezen uit een hele resem accessoires. 

Citation requise

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: