CMC S27

Specificaties

Marque: CMC
Type: S27
Hauteur de travail (m): 27.3
Capacité (kg): 230
Poids (kg): 4109
Largeur (m): 0.89
Hauteur (m): 1.99
Longueur de transport (m): 6.8
Portée du niveau du sol: 15.4
Informations: Nieuw model 2023, opvolger van de S25

De CMC S27 spinhoogwerker leren kennen

Wie op zoek is naar een betrouwbare hoogtewerker, komt al vaak uit bij de spinhoogwerkers van CMC. Deze hoogwerkers zijn namelijk bijzonder betrouwbaar, compact en stabiel. Je zet ze in voor de meest uiteenlopende karweien.

De basics over de CMC S27

Een hoogtewerker moet in de eerste plaats natuurlijk een groot bereik hebben. Dat is bij dit toestel absoluut het geval: dankzij zijn maximale werkhoogte van maar liefst 27,3 meter kom je met de CMC S27 op elk plaatsje. Ook over grondniveau (zijwaarts bereik) kom je al snel uit op een bereik van 15,4 meter. Je kan zelfs in neerwaartse richting werken, tot een diepte van 6,7 meter. Niet slecht toch? Want compact is deze machine wel: hij meet amper 89 centimeter breed, 1,99 meter hoog en 6,8 meter lang. Zelf weegt dit toestel 4,11 ton, terwijl het een capaciteit heeft van 230 kilogram.

Hoogtewerken of boomverzorging? Flexibiliteit verzekerd

Zoals je van CMC hoogtewerkers mag verwachten, is ook de CMC S27 een zeer multifunctioneel toestel. Het brengt jou en je materiaal moeiteloos op grote hoogte en dat met oog voor veiligheid en gebruiksgemak.

Het werkplatform is heel flexibel te manoeuvreren en de bediening heb je zo onder de knie. Het platform meet zelf 1,7 meter op 70 cm op 1,1 meter en steunt op een basis die te allen tijde stabiel blijft, ook op oneven terrein. Die zekerheid dankt het aan de vier stabilisatiepunten die je los van elkaar vastzet.

Op zoek naar een toptoestel op gebied van spinhoogtewerkers? Twijfel niet langer en kies voor de CMC S27. Ze staat je graag bij in het snoeien van bomen of hagen, als bij bouwwerken op grote hoogte. Meer weten? Of heb je nog specifieke vragen? Aarzel niet ons te contacteren en bekijk ook zeker onderstaande video eens.

Citation requise

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: