Bezoek KEY-TEC op Green (stand 2136)

De meest complete vakbeurs voor de private en publieke groensector, daar plukt u als bezoeker de vruchten van!

Kom naar Green en ontdek de nieuwste trends binnen de groensector.


 Data & openingsuren

Zondag 25 september 2022: 9u30 - 18u
Maandag 26 september 2022: 13u - 22u
Dinsdag 27 september 2022: 9u30 - 18u

Locatie

Green 2022 gaat door in Flanders Expo.
Het adres is Maaltekouter 1 - 9051 Gent.

CMC Spinhoogwerkers

Key-Tec is dealer van CMC spinhoogwerkers in België. CMC is marktleider op het gebied van autohoogwerkers en spinhoogwerkers. We hebben een divers aanbod, zodat u voor elke klus de juiste machine kunt inzetten.

Eenmaal geïnstalleerd kunt u veilig en stabiel werken op hoogtes tussen de 13 en 41 meter. Deze toestellen worden ingezet in de meest uiteenlopende sectoren, gaande van de tuinbouw tot de industriebouw.

Bent u op zoek naar een toestel met hoog bereik voor het snoeien en verzorgen van hoge hagen en bomen?
Kom dan zeker eens langs op onze stand voor meer informatie.

Case Construction minigravers

Case Construction Equipment heeft begin mei 2022 de nieuwe D-serie minigravers gelanceerd in Europa, met 20 modellen van 1 ton tot 6 ton, inclusief 2 elektrische modellen. Naast het assortiment met een complete reeks machines die een oplossing bieden voor elke behoefte van de klant, is elke nieuwe minigraafmachine uit de D-serie uitgerust met de nieuwste technologie, functies en uitrustingsstukken voor alle markten en toepassingen.

CastLoaders miniladers

Mini knikladers zijn toestellen die in de meest uiteenlopende sectoren ingezet worden, van de land- & tuinbouw tot in de openbare sector en bouwindustrie. Deze toestellen van de Italiaanse topbouwer CastLoaders zijn multifunctioneel, betrouwbaar én gebruiksvriendelijke. Dankzij een enorme resem aan mogelijke opzetstukken, kan je ze gebruiken voor graafwerken, het dragen van lasten, maar ook voor het planten van bomen, maaien, onderhoud en zoveel meer. 

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: