Manitou MLA 3-25H

Specificaties

Marque: Manitou
Type: MLA 3-25 H
Capacité (kg): 1270
Poids (kg): 2170
Largeur (m): 1.1
Hauteur (m): 2.26
Longueur de transport (m): 3.46
Puissance (pk): 25
Transmission: Hydrostatisch
Motorisation: Perkins
Informations: Nieuw model

Manitou MLA 3-25 H kopen

De Manitou MLA 3-25 H is een kniklader van de nieuwste generatie bij de Franse toestelbouwer Manitou. Met een capaciteit van 1270 kg is dit de iets grotere broer van de MLA2-25 H. Zelf weegt dit toestel iets meer dan 2 ton (2170 kg), wat de kniklader nog steeds perfect te verplaatsen maakt tussen bouwwerven. Daar zorgt ook de compacte bouw voor: deze machine meet namelijk amper 1,1 meter breed, 2,26 meter hoog en 3,46 meter lang.

Die compacte bouw zorgt voor een machine die makkelijk te manoeuvreren is in compacte ruimtes, zoals bouwwerven, magazijnen of groothandels. De Manitou MLA 3-25 H is verder uitgerust met een nieuwe Perkins motor (goed voor een vermogen van 25 pk).

Dit nieuwe model is uitgerust met moderne technologie, zoals je mag verwachten ven een topmerk als Manitou en zet in op een unieke combinatie van prestaties en efficiëntie op gebied van uitstoot en dit zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Dankzij de vele mogelijke opzetstukken, zijn de toepassingen van deze machine eigenlijk bijna eindeloos: het verplaatsen van grond, het vervoeren van bouwmateriaal, het graven van grondwerken, het verwijderen van afval, het leggen van kabels of leidingen en het plaatsen van paletten in magazijnrekken … De MLA 3-25 H kan het allemaal.

Citation requise

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: