Compact Day - test onze nieuwste compacte machines!

Ben je klaar om de veelzijdigheid van onze nieuwste compacte machines in actie te zien?

Dit is jouw kans om hands-on ervaring op te doen met de beste in de sector!

Locatie: Papdijk 16a  |  Datum: Zaterdag 1 juni  |  Tijd: 10:00 - 20:00


Wat kan je verwachten?

  • Test zelf hoe onze compacte machines, waaronder Case minigravers, Manitou knikladers, Manitou verreikers, CMC hoogwerkers en Castloaders knikladers, het zware werk moeiteloos uitvoeren.- Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je door de functies en voordelen van elke machine te leiden.
  • Geniet van een hapje en een drankje.
  • Profiteer van speciale aanbiedingen op verschillende modellen.

CastLoaders miniladers

Mini knikladers zijn toestellen die in de meest uiteenlopende sectoren ingezet worden, van de land- & tuinbouw tot in de openbare sector en bouwindustrie. Deze toestellen van de Italiaanse topbouwer CastLoaders zijn multifunctioneel, betrouwbaar én gebruiksvriendelijke. Dankzij een enorme resem aan mogelijke opzetstukken, kan je ze gebruiken voor graafwerken, het dragen van lasten, maar ook voor het planten van bomen, maaien, onderhoud en zoveel meer. 

Case minigravers

Case Construction Equipment heeft sinds mei 2022 de nieuwe D-serie minigravers gelanceerd in Europa, met 20 modellen van 1 ton tot 6,5 ton, inclusief 2 elektrische modellen. Naast het assortiment met een complete reeks machines die een oplossing bieden voor elke behoefte van de klant, is elke nieuwe minigraafmachine uit de D-serie uitgerust met de nieuwste technologie, functies en uitrustingsstukken voor alle markten en toepassingen.

CMC Spinhoogwerkers

Wij hebben diverse compacte spinhoogwerkers te koop bij Key-Tec. De kleinste modellen kunnen in opgevouwen toestand zelfs door een deur. Eenmaal geïnstalleerd kunt u veilig en stabiel werken op hoogtes tussen de 13 en 41 meter. Deze toestellen worden ingezet in de meest uiteenlopende sectoren, gaande van de tuinbouw tot de industriebouw. Bent u op zoek naar een toestel met hoog bereik voor het snoeien en verzorgen van hoge hagen en bomen? Dan klikt u best eens door naar deze pagina

Manitou miniverreikers

De Manitou ULM 412 & 415 H is de ideale telescooplader voor de (land)bouw. Dit is het meest compacte model uit de ULM-reeks van Manitou, ook wel bekend als de Ultra Light Manitou reeks. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze verreikers ultracompact en licht. Ze kunnen zelfs vervoerd worden op een kleine aanhangwagen.

Manitou knikladers - altijd gereed voor het betere grondverzetwerk

Een compact ontwerp met een kleine draaicirkel en krachtig vermogen maakt de knikladers multi-inzetbaar voor allerhande grondwerken. Key-Tec verkoopt knikladers met een kiplast van 0,9t tot 4,65t en een liftvermogen die reikt van 2,74m voor de kleinste machine tot 3,69m voor de grootste kniklader. De knikladers zijn snel, flexibel en veilig en de beste keuze voor laden, lossen en transport over een kleine afstand.

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: